Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară cea mai gustoasă bibilică cu mere. Secretul sotării cărnii şi al fructelor în unt

Publicat:

Carnea de bibilica, o pasare salbatica domesticita, este usor de preparat, insa e nevoie de atentie la pregatirea termica. Gustul dulce acrisor al merelor si cartofii aromatizati cu cimbru si usturoi dau preparatului o savoare deosebita.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce nu se decongeleaza niciodata carnea de pui la temperatura camerei. Cum eviți problemele de sanatate

05:45, 01.07.2024 - Decongelarea carnii de pui la temperatura camerei prezinta riscuri uriașe. Exista mai multe motive pentru care aceasta metoda nu este recomandata, scrie romaniatv.net.Decongelarea carnii de pui la temperatura camerei prezinta riscuri semnificative pentru siguranța alimentara. Iata de ce aceasta practica…

Versatilitatea vinului rose: o alegere pentru toate sezoanele

15:50, 12.06.2024 - Vinul rose, cu paleta sa variata de arome și culori, reprezinta o alegere versatila și eleganta pentru numeroase ocazii gastronomice. Deși este adesea asociat cu sezonul estival, aceste vinuri rose pot fi savurate pe tot parcursul anului, aducand o nota proaspata și rafinata oricarei mese. Iata cateva…

Secretul italienilor pentru cele mai bune paste. Ce ingredient neașteptat pun in sos, da tot gustul delicios

11:15, 11.06.2024 - Cand vine vorba de Italia, ne ducem cu gandul, in mod clar, catre acele paste delicioase. Dar, conform celor mai buni bucatari, nu se pot face fara un anume ingredient neașteptat care se pune in sos, și care da tot gustul delicios. Cu alte cuvinte, vorbim despre secretul italienilor pentru cele mai…

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Carnea de miel pentru Paște, un lux pentru tot mai mulți romani. Fermierii vand miel mai ieftin in stana, dar tot nu au clienți

07:30, 26.04.2024 - Tot mai mulți romani ajung sa renunțe la bucatele tradiționale de Paște din cauza prețurilor uriașe la anumite produse. In piețele din țara, un kilogram de carne de miel costa aproximativ 60 de lei. La stana insa, dupa o negociere scurta cu crescatorii, prețurile ajung sa scada considerabil. Din cauza…

La ce sa fii atent cand cumperi carne de pui din supermarket. Trucuri folosite de retaileri pentru a te pacali sa cumperi marfa proasta

23:16, 12.04.2024 - Chiar daca aspectul exterior al carnii poate sa para similare in majoritatea cazurilor, exista metode și indicii prin care poți face diferența și sa recunoști un produs proaspat. Alegerea carnii de pui proaspete nu doar asigura siguranța alimentara a familiei tale, dar și gustul și valoarea nutritiva…

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…


Ce parere ai despre aceasta stire?