Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se poate prepara muştarul acasă, mult mai gustos decât la magazin. Seminţele de muştar şi multiplele lor efecte benefice

Publicat:

, cercetator si inventator de medicamente din Banat, spune despre semintele de mustar ca reduc inflamatiile, protejeaza impotriva cancerului si sporesc masa muschilor netezi. “Mai poate trata astmul, pierderea parului, hipertensiunea, arteroscleroza. Secretul capacitatii de vindecare a mustarului sta in specificul sau nutritiv. Membru al familiei Crucifere (alaturi de broccoli, conopida, varza kale), samanta de mustar contine un spectru de elemente bioactive ce combat bolile mai sus amintite. Bogate in fier, calciu, seleniu, cupru, magneziu, viteminele A, B, C, K, samanta…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iubita de la Radio Zu a fostului membru al trupei Talisman da tot din casa: „Nu merg acasa sa dorm/Exista e o canapea, pusa unde trebuie”

17:25, 18.06.2024 - Fostul membru al trupei Talisman, Tavi Colen, și partenera sa de la matinalul Radio ZU, Emma Ștefan, bat pasul pe loc cu nunta, deși au planuri grandioase in vedere. Emma Ștefan este o artista versatila, host la matinalul Radio ZU și partenera de viața a lui Tavi Colen. Cu umor, cantareața a descris…

Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețeta de desert rapid și ușor

11:30, 06.06.2024 - Dovleceii sunt printre cele mai populare legume, de care ne putem bucura pe tot parcursul anului. Sunt și foarte versatili pentru ca ii putem folosi in multe preparate, cuprinzand toate categoriile de rețete. Putem prepara din dovlecei salate și aperitive, supe și ciorbe, mancaruri scazute, conserve…

Cum sa faci pastrama de oaie la tigaie. Secretul pentru o carne frageda

05:56, 23.05.2024 - Cum sa faci pastrama de oaie la tigaie. Secretul pentru o carne frageda. Pastrama de oaie nu trebuie preparata neaparat la cuptor. Și la tigaie poate avea un gust deosebit. Pentru a face pastrama de oaie la tigaie ai de respectat anumiți pași cat se poate de simpli. De asemenea, nu uita sa bifezi toate…

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Cea mai buna bautura care poate inlocui cafeaua. Ușor de preparat, are ingrediente care iți vor da energie pe tot parcursul zilei

19:50, 24.04.2024 - Cafeaua pare un viciu mic, neinsemnat. Insa cand se beau peste o cescuța pe zi din aceasta bautura, apar și problemele de sanatate.Deși are avantaje și dezavantaje, specialiștii recomanda bauturile din plante care nu conțin cofeina sau amestecurile care furnizeaza minții și trupului energia necesara…

„Color the Village” cauta voluntari pentru reabilitarea a 30 de case in satul timișean Altringen (foto)

14:26, 20.04.2024 - La inceputul acestei veri, intre 6 și 8 iunie, asociația „Acasa in Banat” organizeaza cea de-a VI-a ediție „Color the Village”. In acest an se dorește repararea și zugravirea a 30 de fațade din satul timișean Altringen, aflat in zona colinara din nordul județului, un proiect ambițios care nu poate fi…

Ce trebuie sa faci cu faina pentru cel mai bun cozonac oparit. Secretul rețetei de zeci de ani

23:30, 15.04.2024 - Ai nevoie de rabdare, cateva ingrediente și dorința de a pune pe masa un desert tradițional delicios, cu care sa iți rasfeți familia și musafirii. Afla, din randurile de mai jos, ce trebuie sa faci cu faina pentru a obține cel mai bun cozonac oparit. Rețeta este veche de zeci de ani, folosita cu incredere…

Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența

14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…


Ce parere ai despre aceasta stire?