Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum schimbă un lider curajos cursul istoriei. Nu, nu la Dragnea și Iohannis mă refer...

Publicat:

Cand, in septembrie 2017, președintele Trump i-a transmis “Omulețului racheta” care conduce  Coreea de Nord ca-l va pune cu botul pe labe, presa “liberala-progresista” de la Washington a izbucnit intr-un urlet de furie. Din “nebun” care vrea sa declanșeze un razboi nuclear nu il scotea pe președintele SUA.

 

Zilele trecute, a venit spașit in Coreea de Sud și a promis ca va inchide unul din site-urile in care facea experimente nucleare.

Sa punctam ce a reușit doar in ultimele saptamani in materie de politica externa:

I-a dat o lecție dictatorului…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT | Dezbaterea care poate schimba viitorul planetei. Donald Trump, fața-n fața cu Joe Biden VIDEO

03:36, 28.06.2024 - Președintele american Joe Biden și fostul președinte Donald Trump stau fața in fața joi in cadrul unei dezbateri moderate de CNN, prima dintre cele doua confruntari televizate care s-ar putea dovedi esențiale intr-o cursa stransa pentru caștigarea Casei Albe in alegerile din noiembrie.

Summitul dictatorilor care ingrijoreaza Occidentul. Putin a ajuns in Coreea de Nord și s-a intalnit cu Kim Jong-Un

23:10, 18.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a ajuns miercuri seara in Coreea de Nord, pentru o vizita in cadrul careia ar putea fi semnat un acord de parteneriat strategic intre Moscova si Phenian, o alianta pe care Occidentul o vede ca pe o amenintare.

VIDEO Imagini difuzate de Kremlin: Putin aterizeaza in Coreea de Nord și este primit regește de Kim Jong-Un

22:25, 18.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a sosit miercuri in Phenian, capitala Coreei de Nord, pentru o vizita exceptionala in cadrul careia ar putea fi semnat un acord de parteneriat strategic intre Moscova si regoimul condus de Kim Jong-Un, o alianta pe care Occidentul o vede ca pe o amenintare, transmite…

Scrisoarea unui lider britanic care ar fi putut schimba cursul istoriei

13:05, 01.06.2024 - In ajunul zilei Z, premierul britanic din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Winston Churchill, a redactat o scrisoare care ar fi putut pune capat carierei politice a generalului francez De Gaulle.

VIDEO A fost rezolvat un mister vechi de peste 2000 de ani: Descoperirea care poate schimba cursul istoriei

07:25, 17.05.2024 - Arheologii au descoperit ruinele unei vile romane langa Vezuviu, situate sub ramașițele unei alte vile construite deasupra sa mulți ani mai tarziu. Se sugereaza ca aceasta ar putea fi locul in care Augustus, primul imparat roman, și-a dat ultima suflare.

Joe Biden și rivalul sau Donald Trump, gata pentru meciului anului. Zilele cand vor fi organizate dezbaterile electorale

12:01, 16.05.2024 - Presedintele american Joe Biden si rivalul republican Donald Trump au acceptat miercuri sa se confrunte in doua dezbateri, la 27 iunie si 10 septembrie, pregatind cele mai asteptate momente cu miza de pana acum in cursa pentru Casa Alba, relateaza Reuters, conform news.ro.

Senatul din Arizona, SUA, schimba cursul istoriei: abrogarea interdicției de avort din 1864 a fost votata

06:50, 02.05.2024 - Camera superioara a legislativului din Arizona a votat, miercuri, abrogarea unei legi din 1864 care interzice practic toate avorturile si pe care Curtea Suprema a acestui stat din sud-vestul SUA a decis ca este aplicabila la inceputul lunii aprilie, informeaza news.ro.

Volodimir Zelenski, catre congresmenii care respins ajutorul pentru Ucraina: „Acești bani merg inainte de toate in industria americana de aparare”

22:06, 26.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a multumit joi Congresului american pentru aprobarea asistenței militare in valoare de 61 de miliarde de dolari și le-a transmis aleșilor de la Washington care au votat impotriva ca „tot ajutorul SUA va merge pe campul de lupta”, relateaza news.ro.Intr-un interviu…


Ce parere ai despre aceasta stire?