Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să-ţi faci manichiura să dureze mai mult de o săptămână

Publicat:

Afla cateva trucuri pe care le poti folosi la tine acasa, ca sa iti faci manichiura sa reziste mai mult de o saptamana.

1. Manichiura rezista mai mult pe unghii scurte si rotunde

Daca vrei ca manichiura ta sa dureze, trebuie sa ai grija ca unghiile tale sa nu fie foarte lungi. Unghiile lungi se ciobesc mai repede. De asemenea, colturile lor se agata mai repede, ceea ce inseamna ca ti se vor si rupe mai repede.

2. Pune oja pe varfurile unghiilor

Un truc mai putin stiut: atunci cand dai cu oja pe varf, ai grija ca aceasta sa ajunga si pe partea de dedesubt.

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bolile pot fi citite pe unghii. Cum poți recunoaște afecțiunile de care suferi, analizandu-ți unghiile

11:10, 24.06.2024 - Unghiile ingalbeniteOdata cu inaintarea in varsta este normal ca unghiile sa se ingalbeneasca. Insa, daca nu este cazul, acest lucru poate indica un deficit de vitamine și minerale sau o infecție fungica. De asemenea, in cazul persoanelor diabetice unghiile au tendința de a capata o nuanța galbuie.…

Cele șase feluri de mancare care te ajuta sa slabești repede: „Sunt pline de nutrienți și ajuta la pierderea in greutate”

19:20, 09.06.2024 - Daca doriți sa pierdeți kilograme in timp ce va alimentați corpul cu nutrienți esențiali, specialiștii recomanda mesele macro-echilibrate. „Va vor oferi energia necesara și va ajuta sa slabiți sanatos”, susțin nutriționiștii.

„Tata mereu era la lucru, de Paște, de Anul Nou, avea grija de toți”. Comisarul Dianu Savciuc a lasat in urma sa 5 copilași. Iata cum poți ajuta familia

10:25, 30.05.2024 - Șeful Inspectoratului de Poliție Șoldanești, comisarul Dianu Savciuc, decedat in noaptea de 25 spre 26 mai in urma in urma unor probleme de sanatate, a lasat in urma sa cinci copilași. Astfel, familia are nevoie de susținere financiara pentru a face fața cheltuielilor.

4 strategii care te vor ajuta sa pleci in vacanța fara grija banilor

15:55, 23.05.2024 - ADVERTORIAL. Perioada vacanțelor se apropie. Daca de fiecare data simți ca te ia pe nepregatite din punct de vedere financiar, iata cateva sfaturi care te vor indruma sa-ți planifici din timp urmatoarea escapada.

Ai grija ce publici pe Instagram: Meta iți folosește fotografiile pentru a antrena inteligența artificiala

10:51, 18.05.2024 - In timpul unui interviu la Summitul Tech al Bloomberg de saptamana trecuta, directorul de produs al Meta, Chris Cox, a declarat ca Instagram și Facebook au un avantaj in domeniul AI datorita tuturor fotografiilor publice disponibile.

Avertisment de la specialiști: „Aveți grija la datele personale in cumparaturile online, de sarbatori”

19:16, 29.04.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica a realizat, inaintea sarbatorilor, un ghid de securitate a datelor online si recomanda cumparaturi online in special de pe site-uri romanesti, eventualele fraude putand fi mai usor depistate.”Fiti atenti la datele dumneavoastra financiare cand faceti cumparaturi…

La ce folosește, de fapt, manerul din plafonul mașinii? Mulți șoferi nu știu acest lucru

15:30, 29.04.2024 - Deși aproape toate mașinile sunt dotate cu astfel de manere, puțini știu ca rolul sau original nu era acela ca pasagerii sa se țina de el in timpul mersului, scrie Express .Chiar daca are legatura cu ideea de a oferi un punct de sprijin, manerul este destinat sa-i ajute pa pasagerii care au probleme…


Ce parere ai despre aceasta stire?