Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să slăbești mâncând. Nouă alimente care te vor ajuta sa pierzi în greutate fără efort

Publicat:

Pierderea in greutate se reduce la o matematica simpla. Trebuie sa mananci mai puține calorii decat arzi. Dar este important și faptul ca unele alimente au mai multe calorii decat altele. O lista cu alimentele care ajuta la slabit poate fi de ajutor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lamaia și efectele sale benefice. Previne anemia și ajuta la pierderea in greutate.

09:56, 28.06.2024 - Lamaia este un fruct care are intrebuințari variate in viața de zi cu zi. Este buna in ceaiuri, bauturi sau mancaruri ce conțin suc sau chiar coaja de lamaie. De asemenea, este folosita si in parfumuri și produse cosmetice.

Beneficiile nebanuite ale cafelei: ajuta la pierderea in greutate și reduce riscul de cancer

22:21, 21.06.2024 - Este savurata dimineața, in tihna, și mulți oameni susțin ca nu pot „funcționa” fara sa o bea. Este vorba despre cafea, bautura calda care, potrivit unor studii, are numeroase beneficii asupra sanatații, conform Mirror.

Beneficiile cireșelor asupra sanatații. Pot ajuta la pierderea in greutate?

07:05, 16.06.2024 - Exista doua doua principale de cireșe: acre și dulci. Vara te poți bucura de cireșe proaspete și dulci. In pofida caracterului sezonier al acestora, le poți consuma pe tot parcursul anului in alte forme.

Cele șase feluri de mancare care te ajuta sa slabești repede: „Sunt pline de nutrienți și ajuta la pierderea in greutate”

19:20, 09.06.2024 - Daca doriți sa pierdeți kilograme in timp ce va alimentați corpul cu nutrienți esențiali, specialiștii recomanda mesele macro-echilibrate. „Va vor oferi energia necesara și va ajuta sa slabiți sanatos”, susțin nutriționiștii.

Fructe care te-ar putea ajuta sa reduci grasimea abdominala. Nutriționiștii le recomanda pentru o silueta de invidiat

15:50, 07.06.2024 - In general, consumul de fructe nu poate viza in mod direct grasimea de pe burta. Introducerea unuia dintre aceste fructe in dieta ta zilnica, te poate ajuta la promovarea pierderii generale de grasime. Mai ales in zona abdominala.7 fructe care te-ar putea ajuta sa reduci grasimea abdominalaGrasimea…

Accesoriul care te ajuta sa arzi mai multe calorii in timpul mersului pe jos. Slabești și crești masa musculara

10:25, 29.05.2024 - Mersul pe jos are beneficii pentru sanatate. Totuși, deși poate fi o provocare sa faci 10.000 de pași pe zi (sau orice alt obiectiv), acest exercițiu nu are, de obicei, intensitatea unui antrenament la sala. Un simplu accesoriu il poate face insa similar unei sesiuni de ridicat greutați.

Iata cum poti imbunatati eficienta unei drujbe, pentru rezultate rapide fara prea mult efort

08:21, 15.05.2024 - Timpul este cea mai valoroasa resursa a omului, motiv pentru care el a devenit extrem de important. Din acest motiv, eficienta diverselor tipuri de produse care ne ajuta sa economisim timp si sa eficientizam munca a ajuns sa fie la rang de cinste, deoarece te ajuta sa iti maximizezi rezultatele cu un…

Consumul de grasimi sanatoase poate ajuta la pierderea in greutate. Alte șapte beneficii

12:26, 05.05.2024 - Nu toate grasimile sunt la fel. In ciuda faptului ca suna contraintuitiv, consumul de grasimi nu ingrașa neaparat. Cheia pentru a include grasimile intr-o dieta sanatoasa este diferențierea grasimilor considerate sanatoase de cele nesanatoase.


Ce parere ai despre aceasta stire?