Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să scapi de petele galbene de pe perne. Trucuri de igienă care te vor scuti de multe probleme de sănătate

Publicat:

Gandul fiecaruia dintre noi sta pe parcursul zilei doar la momentul in care punem capul liniștiți pe perna moale care ne așteapta acasa. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, perna nu este chiar așa de curata cum ne-am dori. Din pacate, aceasta se uzeaza și capata un aspect patat in timp.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sinner și-a amanat deplasarea la Paris din cauza unor probleme de sanatate

09:46, 24.07.2024 - Exista temeri tot mai mari ca Jannik Sinner nu va concura la Jocurile Olimpice din acest an, dupa ce a fost forțat sa iși amane calatoria la Paris. Turneul de tenis de la Jocuri va incepe sambata. Sinner este de așteptat sa joace la simplu și la dublu la prima sa participare la Jocuri.

Cum elimini petele de inalbitor de pe vasul de toaleta. Ingredientul secret care te scapa de probleme

17:50, 18.07.2024 - Petele de pe vasul de toaleta pot fi foarte enervante, iar de cele mai multe ori nu este ușor sa scapi de ele. Vei avea nevoie de soluții care conțin foarte multe ingrediente toxice, dar exista unul natural și ieftin care te va scapa de aceasta problema. Metoda simpla prin care scapi de petele de […]…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Iasmina Halas! Vedeta a ajuns pe mainile medicilor: ”Aștept sa primesc rezultatele...”

23:35, 07.07.2024 - Iasmina Halas se confrunta cu probleme de sanatate și a ajuns pe mainile medicilor. Blondina face declarații exclusive pentru Spynews.ro despre ce s-a intamplat și ne spune și cum a ajuns in aceasta situație. Ce a hotarat sa faca pentru a se asigura ca nu este nimic grav.

Metode pentru a scapa rapid de cearcane. Trucuri pe care trebuie sa le cunoști

13:26, 21.06.2024 - Cauzele apariției cearcanelorLipsa somnului, stresul, alergiile alimentare, problemele tiroidiene, deficiența de vitamine sau moștenirea genetica sunt cateva dintre cele mai frecvente cauze care duc la apariția de cearcane și la invinețirea zonei de sub ochi.Cu toții ne-am confruntat cu aceasta problema…

Anxietatea, depresia si tulburarile emotionale, principalele probleme de sanatate mintala ale copiilor

15:45, 30.05.2024 - Anxietatea, depresia si dificultatile parentale sunt principalele cauze pentru care copiii au apelat la serviciile de terapie psihologica si sprijin psiho-emotional ale Salvati Copiii Romania.

Medic, despre starea de sanatate a lui Florin Piersic: "Ma intereseaza sa nu apara alte complicatii. E un pacient fragil care poate sa puna probleme"

10:25, 15.05.2024 - Directorul medical de la ”Matei Bals”, dr. Adrian Marinescu, spune ca starea de sanatate a actorului Florin Piersic este una buna, insa, totusi, este un pacient fragil care poate pune probleme, avand in vedere varsta si bolile cronice pe care le are.

Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confrunta cu noi probleme de sanatate! Oana Lis este disperata: ”Mi-a parut foarte rau” / VIDEO

16:11, 09.05.2024 - Viorel Lis se confrunta cu noi probleme de sanatate. Alaturi de el este Oana Lis, care face tot ce poate pentru a-l ajuta și a-l face sa uite de necazuri. Cei doi au trecut prin momente grele de Paște, iar acum Oana Lis a facut un apel disperat pe rețelele de socializare.

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!


Ce parere ai despre aceasta stire?