Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să îți protejezi animalele domestice de căldura extremă

Publicat:
Cum să îți protejezi animalele domestice de căldura extremă

Pe timp de vara, temperaturile ridicate pot reprezenta un pericol semnificativ pentru animalele domestice. Protejarea lor de caldura nu este doar o chestiune de confort, ci și de sanatate. Iata cateva sfaturi esențiale pentru a-ți proteja prietenii necuvantatori de efectele daunatoare ale caniculei. 1. -te ca animalele tale au acces constant la apa...

Citeste articolul mai departe pe virginradio.ro…  

Sursa articol si foto: virginradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canicula extrema pare ca se va domoli curand, dar urmeaza ceva extrem de periculos

03:45, 20.07.2024 - Numeroase țari europene se confrunta cu un val de caldura prelungit, cu temperaturi ce depașesc 40 de grade Celsius. Aceasta canicula extrema afecteaza in special sudul și estul Europei, iar experții o atribuie parțial unui val de caldura provenit din Africa de Nord și incalzirii globale.

Caldura extrema sufoca Europa. Grecia inchide Acropole, iar Marea Adriatica a atins o temperatura record

17:01, 18.07.2024 - Grecia inchide Acropole, iar Marea Adriatica atinge o temperatura record, in timp ce Europa se sufoca din cauza valurilor de caldura extrema. In Italia, doi pompieri au murit in timp ce incercau sa stinga un incendiu in regiunea Basilicata din sudul țarii.

CODUL ROȘU de caldura extrema, prelungit pana miercuri: Maxime de 42 de grade la umbra și nopți tropicale cu temperaturi peste 20 de grade

11:00, 15.07.2024 - CODUL ROȘU de caldura extrema, prelungit pana miercuri: Maxime de 42 de grade la umbra și nopți tropicale cu temperaturi peste 20 de grade CODUL ROȘU de caldura extrema, prelungit pana miercuri: Maxime de 42 de grade la umbra și nopți tropicale cu temperaturi peste 20 de grade ANM a emis un nou cod…

AGRICULTURA ROMANEASCA IN CRIZA Caldura extrema și seceta amenința viitorul fermierilor

14:51, 10.07.2024 - Agricultura romaneasca este intr-o criza profunda din cauza caniculei și secetei severe. The post AGRICULTURA ROMANEASCA IN CRIZA Caldura extrema și seceta amenința viitorul fermierilor first appeared on Informatia Zilei .

Bilanțul deceselor la Hajj depașește 1.000 dupa valul de caldura extrema: bilanț AFP

21:01, 20.06.2024 - Bilanțul deceselor din acest an de la Hajj a depașit 1.000, a raportat AFP joi, 20 iunie din Riyadh, Arabia Saudita. Mai mult de jumatate dintre aceștia fiind pelerini neinregistrați care au efectuat pelerinajul in condiții de caldura extrema in Arabia Saudita. Noile decese raportate joi au inclus 58…

Ce e de facut daca iți ia foc vacanța. Val de caldura extrema in destinațiile de vacanța preferate de romani

23:15, 10.06.2024 - In mijlocul unui val de caldura extrema, Europa de Sud-Est, inclusiv Grecia și Cipru, se confrunta cu temperaturi record. Autoritațile elene se tem ca incendiile de vegetație timpurii. Insa pune canicula in pericol vacanțele romanilor?

Val de caldura extrema in Romania cu zile aproape de pragul caniculei. 'Temperaturile se vor apropia de 34-35 de grade'

12:40, 31.05.2024 - Meteorologii anunța ca vremea este intr-un proces de schimbare. De astazi ar trebui sa scapam de furtunile violente, de ploi, pentru ca in weekend sa fim pregatiți pentru temperaturi caniculare."Vom vorbi din ce in ce mai puțin de instabilitate atmosferica.

Caldura extrema a ucis zeci de mexicani

12:21, 24.05.2024 - Caldura extrema care sufoca o mare parte a Mexicului a ucis zeci de persoane in mai multe state in ultimele saptamani, a anunțat Ministerul Sanatații. Pentru zilele urmatoare sunt prognozate temperaturi și mai mari.


Ce parere ai despre aceasta stire?