Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să distrugi un brand de 1 miliard $

Publicat:

  a fost în trecut cel mai cunoscut brand englezesc pentru femei de pe piata, în timp ce creatoarea nu a fost doar un pionier în materie de moda, ci si în afaceri.
Brandului i-a luat mai putin de 10 ani pentru a o duce pe în topul Fortune 500, cu o avere de peste 1 miliard de dolari.
În timpul anilor 1970, 1980 si 1990, marca s-a bucurat de un succes imens, în ciuda vremurilor grele, gasind întotdeauna o cale de a se reinventa.

Vezi care a fost greseala care a dus la distrugerea acestui…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Igor Acbaș: Brandului SANA și povestea gustului desavarșit a produselor lactate

10:11, 17.06.2024 - Produsele lactate SANA au devenit un simbol al calitații care poate fi intalnit pe rafturile magazinelor din intreaga țara. Incepand activitatea in 2004, cu procesarea a 400 kg de lapte pe zi, compania s-a transformat intr-un brand de produse lactate de succes.

Melinda French Gates anunta o donatie de un miliard de dolari pentru cauza femeilor

11:05, 29.05.2024 - Melinda French Gates, fosta sotie a cofondatorului Microsoft Bill Gates, a anuntat marti ca va dona un miliard de dolari persoanelor si organizatiilor care sprijina cauza femeilor, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Google investeste 1 miliard de euro in extinderea unui centru de date finlandez, pentru a stimula dezvoltarea AI

07:55, 21.05.2024 - In ultimii ani, au fost amplasate multe centre de date in tarile nordice, datorita climatului mai rece din regiune, a reducerilor fiscale si a disponibilitatii energiei regenerabile. Vecinii nordici ai Finlandei, Suedia si Norvegia, au devenit recent din ce in ce mai critici cu privire la gazduirea…

Pariul de 1 miliard de dolari pe computere cuantice care proceseaza lumina

22:40, 01.05.2024 - In cursa pentru a construi primele computere cuantice funcționale din lume, o companie și-a asumat o abordare complet diferita fața de ceilalți lideri din domeniu. Abordarea convenționala presupune creșterea graduala a dimensiunii și puterii acestor dispozitive și testarea pe masura ce avanseaza. Dar…

Achiziție de un miliard de dolari. Cum arata vehiculele militare pe care vrea sa le cumpere Romania din Coreea de Sud

12:15, 22.04.2024 - Romania ar putea avea 54 de obuziere autopropulsate K9 Thunder, produse in Coreea de Sud, compania producatoare, Hanwha, fiind singura care a ramas in licitatia deschisa de Ministerul Apararii Nationale, iar negocierile in acest sens continua cu Guvernul roman, potrivit Agerpres. 

Licitația de 1 miliard de lei pentru spațiile verzi din Sectorul 5, anulata de CNSC

22:05, 16.04.2024 - Procesul de amenajarea spațiilor verzi din Sectorul 5  ar putea suferi intarzieri majore din cauza ca licitația organizata de Primarie a fost anulata de CNSC.  Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a anulat licitația organizata de Primaria Sectorului 5, condusa de primarul Cristian…

Arctic Gaești iși pierde denumirea in fața brandului corporatist Beko. Fabrica a funcționat sub brandul Arctic din 1968

17:05, 09.04.2024 - Arcelik iși va redenumi toate operațiunile globale sub un singur brand corporativ: „Beko” Schimbarea nu va afecta activitatea curenta a companiei, ci ii va consolida poziția pe piața internaționala Brandul Arctic, unul cu tradiție pe piața locala, se va intari prin aceasta aliniere la nivel global In…

Discuții pentru achiziția unui sistem de alarmare a populației de un miliard de euro. Cu cine s-a intalnit Raed Arafat

14:00, 29.03.2024 - Șeful Departamentului pentru Situații de Urgența, secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat a participat la o intalnire cu o firma care comercializeaza un sistem de alarmare a populației, in valoare de un miliard de euro, și la care sunt angajați doi foști șefi ai Jandarmeriei Romane.


Ce parere ai despre aceasta stire?