Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să combini gochujang cu alte ingrediente pentru a crea sosuri și marinade delicioase

Publicat:

Gochujang este o pasta fermentata coreeana de ardei iute roșu, cu o aroma complexa, dulce și condimentata. In mod tradițional, a fost facut prin amestecarea gochugaru (pudra de ardei iute coreean), orez glutinos, mejugaru (pulbere de soia fermentata) sau boabe de soia fermentate și sare. Pasta a fost fermentata in vase uriașe de lut (numite jangdok) timp de mulți ani, fermentația lenta transformand amidonul din orez in zahar, dand gochujang-ului o dulceața subtila. Astazi, pasta groasa, roșie, este fabricata in mare parte comercial, așa ca este consistenta și disponibila oriunde in lume. (sursa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Instrumentul folosit des pentru gratar care poate prezenta riscuri serioase pentru sanatate: „Se pot infige in mancare”

16:06, 24.06.2024 - O ieșire in aer liber, pe perioada verii, s-a putea termina urat, din cauza unui instrument obișnuit pentru gratar. „Firele de la periile de sarma pentru gratar pot ajunge sa se blocheze in orice parte a tractului digestiv”, avertizeaza specialiștii.

Rețeta rapida pentru prajitura cu iaurt. Gustoasa și ușor de preparat, va incanta chiar și simțurile celor pretențioși

15:50, 30.05.2024 - Cand vrei ceva bun, ieftin si rapid, incearca aceasta prajitura simpla cu iaurt. Nu este o prajitura de casa cu care sa furi privirile, dar este o prajitura pufoasa, gustoasa si aromata. In functie de preferinte, se pot adauga in compozitie ceva fructe de sezon, bucati de nuca prajita sau ciocolata…

Secretul pentru o mancare de mazare cum se facea odinioara. Ingredientul folosit de Barbosu

09:40, 27.05.2024 - Daca inca ai pungi de mazare congelata in congelator, iți recomandam sa profiți de ocazie și sa prepari un fel de mancare delicios, așa cum face bucatarul Ovidiu din Bacau, alias Barbosu. Ai nevoie de cateva ingrediente pe care, cel mai probabil, le ai deja in bucatarie. Succes! Mancare de mazare. Secretele…

Rețeta prajiturii Durerea. Cum se prepara acest desert

21:21, 08.05.2024 - Ingrediente pentru aluat:200g faina150g unt100g zahar pudra1 ou1 lingurița extract de vanilieIngrediente pentru umplutura:200g nuca macinata100g zahar2 lingurițe ness (cafea solubila)2 oua100ml lapteEsența de vanilieMod de preparare:Aluat:Intr-un castron, amesteca faina și zaharul pudra.Adauga untul…

Rețeta de ghiveci de post. Un preparat gustos și sanatos

10:55, 29.04.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, mai exact in Saptamana Patimilor, iar romanii mananca preparate de post. Noi iți vom explica cum sa pregatești rețeta de ghiveci de post. Este o mancare gustoasa și sanatoasa. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar…

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?