Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum sa cojesti un ou fiert in cateva secunde. Iata care este cea mai simpla metoda - VIDEO

Publicat:

De obicei, este partea cea mai neplacuta pe care trebuie sa  o faci atunci cand mananci oua fierte. Dar, cu un simplu truc, poti sa scapi rapid.

Dupa ce ai fiert oul, tine-l in apa rece putin timp. Apoi, trebuie doar sa il lovesti de masa de bucatarie, o singura data.


Vezi in video-ul de mai jos ce trebuie sa faci mai departe:









Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regula umbrei, metoda simpla, dar eficienta, care te ferește de arsurile solare. „Atunci trebuie sa pleci imediat de pe plaja”

13:40, 24.06.2024 - O metoda simpla, cunoscuta sub numele de „regula umbrei”, poate fi soluția pentru a evita arsurile solare in timpul zilelor toride de vara. Aceasta regula se bazeaza pe poziția soarelui pe cer.

Cea mai simpla și ieftina metoda care curața rapid tigaia arsa. E ca noua in cateva minute

15:20, 07.06.2024 - Atunci cand vine vorba de gatit, chiar daca nu-și doresc asta, gospodinele se trezesc cu tigaile arse, și cu greu reușesc sa remedieze aceasta problema. Dar, se pare ca nu va mai fi cazul sa cumpere una noua, deoarece le propunem cea mai simpla și ieftina metoda care curața rapid tigaia arsa. Folosind…

Cea mai usoara metoda de a curata un ou fiert. Ai nevoie doar de o lingura și dureaza doar cateva secunde

18:15, 27.05.2024 - Ouale fierte pot fi o gustare delicioasa sau un ingredient de baza in multe preparate culinare. Sunt apreciate atat pentru gustul lor, cat și pentru conținutul nutritiv. Ei bine, pentru mulți dintre noi, curațarea unui ou fiert poate fi o adevarata provocare. Din fericire, exista metode foarte simple…

Cum poți prelungi durata de viața a cauciucurilor: Metoda simpla, dar foarte eficienta

15:01, 24.05.2024 - Șoferii pot sa apeleze la o metoda simpla și foarte eficienta, pentru a prelungi durata de viața a cauciucurilor. Promotor.ro iți explica și cum poți determina nivelul de uzura al anvelopelor.

Metoda simpla prin care poți afla locația unei persoane! Nu trebuie sa iți dea permisiunea pe WhatsApp

12:05, 08.05.2024 - Descopera o metoda inovatoare pentru a vedea unde se afla un contact pe WhatsApp fara consimțamantul acestuia! O noua tehnica dezvaluie cum poți identifica in timp real poziția cuiva, fara sa ii ceri permisiunea, folosind doar platforma de mesagerie.

Cum sa vopsești ouale cu orez. Cea mai simpla și creativa metoda

12:20, 30.04.2024 - Anul acesta poți sari peste tradiționalele oua vopsite in clasicele culori. In schimb, poți incerca sa faci aceste oua pestrițe, care arata frumos in orice decor, sunt colorate și sunt și ușor de facut. Acest proces este ideal pentru a te distra cu copiii și a incerca lucruri noi. In plus, ai nevoie…

Cum te ferești de furtul de date pe telefonul tau mobil: Metoda simpla prin care blochezi aceste aplicații

15:20, 17.04.2024 - In zilele noastre, telefonul poate face aproape orice. Din pacate, el poate și sa urmareasca totul. Smartphone-urile au devenit o mina de aur pentru colectarea datelor, dar nu ești neputincios, exista lucruri pe care le poți face pentru ca al tau sa fie mai puțin accesibil și valoros pentru cei care…

Cea mai simpla metoda de gestionare a furiei, descoperita de cercetatorii japonezi

21:25, 11.04.2024 - Cand vedeti rosu de manie, evitati sa va descarcati pe colegi sau pe cei dragi, notati-va mai degraba gandurile vulcanice apoi aruncati-le la gunoi sau intr-un tocator de hartie! Va fi mai eficient, recomanda cercetatori japonezi, relateaza AFP.

Cuvinte cheie:

secunde metoda simpla cojesti

Ce parere ai despre aceasta stire?