Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a schimbat viața lui Florin Ristei de când locuiește cu Naomi Hedman. Fosta concurentă de la X Factor s-a impus în locuința artistului: ”S-au dus toate”

Publicat:

La scurt timp dupa ce și-au dat seama de sentimentele pe care le au unul fața de celalalt, și au decis ca este mai bine sa locuiasca impreuna și au facut marele pas. Doar ca la scurt timp de la aceasta decizie, fosta concurenta de la ”X Factor”, spune artistul, s-a impus in locuința lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdana de la Mireasa sezonul 8, despre desparțirea de Liviu. Ce a raspuns fosta concurenta cand a fost intrebata daca a fost inșelata: "Viața nu e cum..." / FOTO

22:00, 01.07.2024 - Bogdana și Liviu au format unul dintre cele mai iubite cupluri din competiția Mireasa sezonul 8. Cei doi foști concurenți au decis insa, recent, sa mearga pe drumuri separate. Ce a spus Bogdana despre desparțirea de iubitul ei.

Elena Matei, fosta concurenta de la Chefi la cuțite, a nascut! Mesajul transmis la scurt timp dupa ce a devenit mamica / FOTO

11:55, 14.06.2024 - Elena Matei a devenit mama pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite marturisește ca experiența a fost una de neuitat și a povestot momentele prin care a trecut pentru a o aduce pe lume pe fiica sa.

Alexandra de la Mireasa, sezonul 5, schimbare de look! Cum arata fosta concurenta dupa ce și-a schimbat culoaea parului / FOTO

08:35, 07.06.2024 - Alexandra de la Mireasa, sezonul 5, a decis sa iși faca o schimbare de look. Fosta concurenta s-a vopsit blonda. Cum arata și cum au reacționat fanii in momentul in care au vazut imaginea cu noul look.

S-a schimbat pentru Culița Sterp? Iubita artistului a spus care e regretul vieții ei: „Nu ințeleg concurența intre femei! Sunt barbați pentru toate genurile”

16:00, 21.05.2024 - Culița Sterp și Daniela Iliescu traiesc de ani de zile o frumoasa poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este un baiețel de nota 10 pe care tanara l-a nascut in vara anului 2021. Chiar daca este mai mult plecat de acasa, atat in concerte, cat și la emisiuni sau evenimente private, Culița Sterp a…

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.


Ce parere ai despre aceasta stire?