Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a sarbatorit la Buzau ziua de nastere a lui Vasile Voiculescu si cum s-a desfasurat premierea Concursului National de literatura cu acelasi nume!

Publicat:

De ziua nasterii patronului spiritual al ”- 8 octombrie a avut loc o depunere de jerbe și buchete de flori la bustul lui , amplasat in parcul din spatele .

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Narcisa Balaban și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a petrecut fosta iubita a lui Nicolae Guța: „Ma simt binecuvantata” / VIDEO

16:40, 21.06.2024 - Mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța iși sarbatorește ziua de naștere. Narcisa Balaban, cea care i-a daruit manelistului un baiat pe nume Alberto, are motiv de sarbatoare, cu ocazia aniversarii. Mesajul pe care l-a transmis urmaritorilor de pe TikTok.

Xtra Night Show. Petrecere de fițe in showbiz! Cristina Spatar și-a sarbatorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO

12:10, 21.06.2024 - Petrecere faraonica in showbiw! Cristina Spatar și-a sarbatorit ziua de naștere la restaurantul de lux al lui Adrian Minune! Cantareața și-a dorit o aniversare pe care sa nu o uite prea curand și iata ca dorința a devenit realitate! Cristina Spatar s-a intors din Dubai, insa la retaurantul lui Adrian…

Mircea Bravo i-a sarbatorit ziua de naștere buncii Lenuța! Surpriza cu care a reușit sa o emoționeze / VIDEO

13:01, 08.06.2024 - Zi importanta pentru Mircea Bravo! Celebrul vlogger i-a sarbatorit ziua bunicii Lenuța, alaturi de care face furori pe Internet. Mircea Bravo i-a pregatit o surpriza impresionanta, cu care a reușit sa o emoșioneze! Iata despre ce este vorba!

Conferințele Bibliotecii Județene Iași: Literatura ca document al imaginarului

12:25, 05.06.2024 - Biblioteca Județeana „Gh. Asachi” Iași va invita joi, 6 iunie 2024, incepand cu ora 12.00, la Filiala „Ion Creanga” (Casa Sindicatelor – Bd. Socola nr. 34), la evenimentul Conferințele Bibliotecii Județene Iași. Ediția din acest an se desfașoara sub genericul „Literatura ca document al imaginarului”.…

Antonio Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere! Alaturi de cine a petrecut caștigatorul sezonului 7: ”Am pierdut...”

09:20, 03.06.2024 - Zi importanta pentru Antonio Anghel! Caștigatorul sezonului 7 și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu o zi și a petrecut alaturi de familie și de oamenii dragi. A avut loc o premiera in ultimii ani pentru el, despre care a vorbit pe rețelele de socializare.

Victor Pițurca și-a sarbatorit ziua de naștere. Fiul lui, Alexandru, imagine emoționanta alaturi de nepotul lui / FOTO

16:46, 09.05.2024 - Ieri a fost o zi importanta in familia lui Victor Pițurca, asta pentru ca și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 68 de ani, așa ca, fiul lui, Alexandru, nu a ratat acest moment pentru a face publica o imagine in care apare alaturi de nepotul lui, Noah.

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.


Ce parere ai despre aceasta stire?