Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum răspunde locotenentul Alexandru Gheorghe acuzaţiilor Ministerului Apărării (VIDEO)

Publicat:

Foto: / Locotenentul Alexandru Gheorghe, care a participat la mitingul din , îmbracat în uniforma militara, a raspuns în editia speciala a emisiunii "Vorbe grele", difuzata aseara, de Antena 3, acuzatiilor dintr-un comunicat de presa emis în cursul zilei de vineri.

Ofiterul sustine ca nu i s-a comunicat direct nimic din continutul comunicatului, despre care a aflat din presa.

Pe de alta parte, Alexandru Gheorghe s-a ferit sa conteste, direct, faptul ca ar fi cerut ca…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezbaterea prezidențiala CNN Biden vs. Trump, va avea loc joi și va fi transmisa de Antena 3 CNN, in direct din Atlanta: „Este un moment mareț”

23:35, 26.06.2024 - Prima dezbatere electorala intre Joe Biden si Donald Trump va avea loc maine. Este pentru prima data cand o astfel de confruntare are loc intre un presedinte in exercitiu si un fost lider de la Casa Alba

AEP raspunde acuzatiilor lui Armand: Grebla nu a fost implicat in stabilirea posturilor la care e difuzata campania

19:41, 20.06.2024 - Autoritatea Electorala Permanenta transmite ca presedintele AEP, Toni Grebla, nu a avut nicio implicare in stabilirea statiilor TV si radio la care este difuzata campania pentru popularizarea unui proiect cu finantare europeana.

Ministerul rus al Apararii a anuntat atacuri cu UAV-uri ucrainene in regiunile Iaroslavl și Vladimir

09:05, 13.06.2024 - Serviciul de presa al Ministerului Apararii al Federației Ruse, citat de (Agentia de presa TASS, a anuntat ca noi atacuri cu UAV-uri ucrainene au avut loc in regiunile Iaroslavl și Vladimir, noteaza TASS, potrivit Rador Radio Romania.Dronele erau de tip avion.

Șeful campaniei electorale a lui Sarmaș raspunde acuzațiilor lansate de Boc: Boss, tu te plimbai cu tancul prin oraș, te-am pus in genunchi cu praștiile

11:20, 12.06.2024 - Omul care a condus campania electorala din online a principalului contracandidat a lui Boc la Primaria Cluj a venit cu replici dure dupa ce edilul a declarat la o emisiune ca Sarmaș ar fi avut o adevarata „mașinarie de producție” ca sa-i scada edilului scorul electoral. Vlad Mercori spune insa ca lucrurile…

Primarul Marius Screciu raspunde acuzațiilor: 'Domnule Virgil Popescu, minciuna Are Picioare Scurte'

23:26, 30.05.2024 - Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, a lansat un atac dur impotriva contracandidatului sau, Virgil Popescu, acuzandu-l de dezinformare și manipulare a severinenilor. Intr-o declarație publica, Screciu a subliniat ca extinderea rețelei de gaze naturale, o tema majora de campanie,…

Florin Piersic va fi operat din nou la Institutul Matei Balș/ Presa

23:35, 07.05.2024 - Apar noi informații legate de starea de sanatate a actorului Florin Piersic. Printr-un comunicat de presa, Institutul Matei Balș anunța ca actorul nu este internat pe secția ATI și ca starea sa de sanatate va fi evaluata de medici, conform Antena 3.

Sedința CSM, cu presa „dupa usa”: Intrunirea Consiliului nu va fi difuzata in direct. Care este motivul

11:15, 09.04.2024 - Ședința Consiliului Superior al Magistraturii, anunțata pentru astazi, nu va fi difuzata in regim online. Potrivit responsabililor, intrunirea va fi inregistrata, apoi plasata pe site-ul Consiliului.


Ce parere ai despre aceasta stire?