Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum prepari frittata pasqualina. Rețeta specială pentru a doua zi de Paști a lui Antonio Passarelli EXCLUSIV

Publicat:

, poate cel mai vechi chef cunoscut de catre romani, vorbește despre tradițiile pascale ale italienilor și romanilor. Cand va ieși la pensie, viseaza sa se intoarca in Sicilia alaturi de soție și o cațelușa, ambele romance. In exclusivitate pentru Impact.ro, acesta ne-a dezvaluit și rețeta speciala pentru frittata pasqualina, gatita in a doua […] The post Cum prepari frittata pasqualina. Rețeta speciala pentru a doua zi de Paști a lui EXCLUSIV appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum prepari cea mai cremoasa inghețata cu aroma de lamaie. Rețeta pas cu pas pentru un desert simplu și racoritor

13:40, 08.06.2024 - Atunci cand vrei sa te racorești in zilele caniculare și sa-ți rasfeți papilele gustative, inghețata cu aroma de lamaie este alegerea potrivita. Pe langa faptul ca este fresh, este și ușor de preparat. Iata pașii pe care trebuie sa-i urmezi.

Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste

14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Rețeta speciala de cozonac pentru Paște. Cum trebuie sa impletești aluatul, de fapt

15:06, 21.04.2024 - Mai este foarte puțin pana la sarbatorile pascale, așa ca gospodinele se pregatesc sa faca bunatați pentru cei dragi. Cozonacul este unul dintre preparatele nelipsite de pe masa de Paște. Acesta este adorat de toți romanii, mai ales ca este pufos și are o umplutura delicioasa. Totuși, daca nu sunteți…

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Piure de post, rețeta speciala. Așa de bun nu ai mai mancat vreodata 

11:20, 04.04.2024 - Cu siguranța ai mai mancat piure de post și știi foarte bine ca nu se compara cu cel normal, facut cu lapte și unt. Cu toate acestea, exista cateva trucuri prin care il poți la fel de bun ca un piure care conține produse lactate. Cum sa obții acea textura pufoasa și acel gust delicios, […] The post…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?