Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum poţi face din nou pufos şi cremos piureul care s-a întărit. Ingredientul pe care trebuie să îl adaugi la reîncălzire

Publicat:

Iata cum poți sa faci din nou pufos și cremos piureul care s-a intarit. Acesta este un truc util pentru orice gospodina. Ce ingredient trebuie sa adaugi in piure la reincalzire. Cum poti face din nou pufos si cremos piureul care s-a intarit Deși piureul pare și chiar este unul dintre cele mai simple feluri […] The post Cum poti face din nou pufos si cremos piureul care s-a intarit. Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi la reincalzire appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce trebuie sa adaugi in sosul de roșii pentru a obține un gust desavarșit. Ingredientul special care face diferența

02:36, 15.06.2024 - Secretul sosului de roșii: untulSosul de roșii ascunde și el un secret. Se prajește ceapa tocata cu usturoi in ulei de masline, apoi se adauga roșiile și se gatește timp de 20 de minute. Dupa aceea, se adauga ingredientul secret, acesta este untul care reduce aciditatea roșiilor și face sosul mai fin.…

Ce sa adaugi mereu in aluatul de clatite ca sa iasa mai aerate și pufoase. Ingredientul care le schimba radical textura

21:20, 03.06.2024 - Clatitele se numara printre cele mai delicioase deserturi. Cu miere, gem sau ciocolata, sunt nelipsite de pe mesele noastre. Sunt foarte ușor de preparat, dar daca veți incerca trucul de astazi, aluatul va ieși extrem de pufos. Cum sa faci cel mai pufos aluat pentru clatite Daca ai pofta de ceva dulce…

Ce sa adaugi in carnea tocata pentru cei mai delicioși ardei umpluți. Ingredientul care da tot gustul bun

10:35, 01.06.2024 - Ardeii umpluți sunt preferați de mulți gurmazi. Acest fel de mancare tradițional este absolut delicios și nici nu se prepara greu. Insa pentru ca ardeii sa aiba un gust bun, trebuie sa știți ce sa adaugați in carnea tocata. Multe gospodine procedeaza așa! Ce sa adaugi in carnea tocata pentru cei mai…

Ce sa adaugi in mujdei la final ca sa iasa cremos. Ingredientul la care nu te-ai fi gandit schimba tot gustul

21:56, 25.04.2024 - Pus peste un preparat din pește sau o porție de cartofi prajiți, fierți sau peste niște ardei copți, va transforma mancarea din farfurie intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Nu pare greu de facut, secretul succesului este un pas simplu. Afla, din randurile de mai jos, ce ar trebui sa adaugi…

Pandispan de post, reteta veche. Nu dai gres cu ea! Ingredientul care il face cu adevarat pufos

16:36, 23.04.2024 - Pandișpanul de post este o varianta excelenta in aceasta perioada. Pentru cei care nu mananca deserturi de dulce, pot incerca aceasta prajitura care se prepara mai ușor decat pandișpanul clasic. Se face și mai rapid și nu trebuie sa petreceți mult timp in bucatarie. In plus, exista și un ingredient…

Dovlecei pane de post ireal de gustoși. Ingredientul secret pe care sa il adaugi

13:25, 23.04.2024 - Daca nu ai incercat pana acum aceasta rețeta de dovlecei pane de post ireal de gustoși, postul Paștelui este momentul ideal pentru a o face. Este un preparat atat de delicios, incat vei continua sa il faci chiar și in afara postului. Dovleceii sunt gustoși și foarte ușor de preparat. In plus, pot fi…

Cum sa obții un piure de post cremos și delicios. Ingredientul care inlocuiește untul

13:00, 15.04.2024 - Fara unt și fara lapte un piure cremos și delicios pare imposibil de obținut. Și totuși, nu este. Chiar și in perioadele de post, grație unor anumite ingrediente, putem obține preparate foarte gustoase.

Nu mai pune lapte sau oua in cozonac. Așa va ramane pufos pana la 3 zile

10:01, 03.04.2024 - Cozonacul este unul dintre cele mai iubite deserturi, potrivit pentru orice perioada și ocazie. Mai ales acum, in post, este o alegere geniala daca ai pofta de ceva dulce. Iata cum poți face un cozonac delicios, fara lapte sau oua, dar care va ramane pufos chiar și trei zile. Ingredientul-secret pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?