Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ne putem infecta cu COVID-19 după ce ne vaccinăm

Publicat:

Vaccinul impotriva infectiei cu noul coronavirus, asemenea altor vaccinuri, ofera imunitate la un interval de timp dupa efectuarea schemei de vaccinare, scrie ziare.com . In acest caz, se considera ca imunitatea de peste 90% este obtinuta dupa sapte zile de la administrarea celei de-a doua doze. Astfel, exista posibilitatea ca oamenii sa se imbolnaveasca imediat dupa ce au facut prima doza de vaccin."Acest lucru nu inseamna ca dupa administrarea primei doze nu incepe procesul de obtinere a tipurilor de anticorpi, dar nu la nivelul protectiv la care avem siguranta ca boala poate fi prevenita. Astfel,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Investigație Reuters: Operațiune secreta a Pentagonului pentru a discredita vaccinul chinezesc Sinovac in plina pandemie de COVID-19

13:15, 18.06.2024 - Vladimir Ionescu (www.b1tv.ro) Departamentul american al Apararii ar fi condus in secret o campanie anti-vax pentru a discredita vaccinul chinezesc Sinovac, relateaza marți Le Figaro. Conform unei investigații Reuters, operațiunea a fost lansata in mijlocul pandemiei de COVID-19, iar inițial a vizat…

Campania secreta a Pentagonului pentru a discredita vaccinul anti-COVID chinezesc

08:05, 17.06.2024 - In plina pandemie de COVID-19, armata Statelor Unite a lansat o campanie secreta pentru a contracara ceea ce percepea ca o influența crescanda a Chinei in Filipine. Aceasta operațiune clandestina, dezvaluita pentru prima data de o investigație Reuters, avea ca scop sa semene indoiala cu privire la siguranța…

UDMR: „Este cel mai bun rezultat”

18:56, 10.06.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca formatiunea sa a obtinut cele mai bune rezultate la alegeri in ultimii 20 de ani. „Putem afirma fara sa exageram ca din 2004 este cel mai bun rezultat la toate tipurile de alegeri. Aceasta noua reusita…

Horoscop special: Mercur intra in Taur și da peste cap viețile zodiilor pana pe 3 iunie. Patru semne norocoase vor avea lumea la picioare

10:35, 15.05.2024 - Mercur planeta comunicarii si gandirii iese din Berbec si ajunge in Taur. Noul tranzit al lui Mercur dureaza intre 15 mai si 3 iunie 2024, iar semnele de pamant Taur, Fecioara si Capricorn vor beneficia cel mai mult in timp ce zodiile fixe Leu, Scorpion si Varsator se pot astepta la cateva saptamani…

AstraZeneca a recunoscut in documentele din instanța ca vaccinul sau anti-COVID poate provoca un efect secundar rar

06:35, 01.05.2024 - Gigantul farmaceutic AstraZeneca a fost dat in judecata in cadrul unei acțiuni colective in legatura cu afirmațiile potrivit carora vaccinul sau, dezvoltat impreuna cu Universitatea Oxford, a provocat decese și vatamari grave in zeci de cazuri. Citește și: Victor Ponta a dat in judecata statul roman,…

AstraZeneca recunoaște pentru prima data, in documente judiciare, ca vaccinul sau anti-Covid poate provoca un efect secundar rar

16:55, 30.04.2024 - AstraZeneca a recunoscut pentru prima data in documentele din instanța ca vaccinul sau anti-Covid poate provoca un efect secundar rar, intr-o aparenta rasturnare de situație care ar putea deschide calea pentru o despagubire legala de mai multe milioane de lire sterline.

Un fotbalist de prima liga a anunțat ca se retrage: A dat in judecata Pfizer și considera ca vaccinul anti COVID are legatura cu accidentarile sale

15:06, 26.04.2024 - Accidentat des, Francois-Xavier Fumu Tamuzo a decis sa isi incheie cariera de fotbalist la jumatatea lunii aprilie, la doar 29 de ani. Atacantul echipei Laval, format la Auxerre, a decis sa actioneze in instanta Pfizer si BioNTech pentru a stabili daca vaccinurile care i-au fost administrate in timpul…

OMS recunoaște detaliul omis, care a dus la infectari masive cu COVID 19: Cum s-a raspandit, de fapt, boala

15:40, 19.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și aproape 500 de experți au cazut de acord pentru prima data asupra a ceea ce inseamna ca o boala sa se raspandeasca prin aer, in incercarea de a evita confuzia de la inceputul pandemiei de Covid-19, despre care unii oameni de știința au spus ca a costat vieți. Organizația…


Ce parere ai despre aceasta stire?