Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ne afectează tutunul și alcoolul în fiecare zi?

Publicat:
Cum ne afectează tutunul și alcoolul în fiecare zi?

Suntem inconjurați de stres și presiuni zilnice, iar adoptarea unui stil de viața sanatos, lipsit de alcool și tutun, devine esențiala pentru menținerea bunastarii noastre fizice și mentale. Aceste doua obiceiuri nocive pot avea efecte devastatoare asupra organismului, afectand nu doar sistemul respirator și cardiovascular, ci și funcția cognitiva și imunitatea. Cu toate acestea, renunțarea [...] The post Cum ne afecteaza tutunul și alcoolul in fiecare zi? first appeared on Partener TV .

Citeste articolul mai departe pe tvpartener.ro…  

Sursa articol si foto: tvpartener.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tutunul, alimentele ultraprocesate, combustibilii fosili si alcoolul, responsabile pentru 2,7 milioane de decese pe an in Europa

11:20, 13.06.2024 - Tutunul, alimentele ultraprocesate, combustibilii fosili si alcoolul, promovate de lobby-urile din domeniul industrial, sunt responsabile pentru 2,7 milioane de decese pe an in Europa, a avertizat Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), care solicita o mai buna reglementare in acest sens, transmite…

OMS: Tutunul, alimentele ultraprocesate, combustibilii fosili si alcoolul, responsabile pentru 2,7 milioane de decese pe an

17:30, 12.06.2024 - Tutunul, alimentele ultraprocesate, combustibilii fosili si alcoolul, promovate de lobby urile din domeniul industrial, sunt responsabile pentru 2,7 milioane de decese pe an in Europa, a avertizat miercuri Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS , care solicita o mai buna reglementare in acest sens, transmite…

Tutunul, alcoolul, alimentele procesate și combustibilii fosili omoara milioane de europeni anual

10:26, 12.06.2024 - Tutunul, alcoolul, alimentele ultraprocesate (UPF) și combustibilii fosili ucid 2,7 milioane de persoane pe an in Europa, potrivit Organizației Mondiale a Sanatații (OMS), care a cerut guvernelor sa impuna reglementari mai stricte privind produsele daunatoare sanatații.

OMS: Tutunul, alimentele ultraprocesate și alcoolul ucid 2,7 milioane de oameni pe an in Europa

10:10, 12.06.2024 - Tutunul, alimentele ultraprocesate, alcoolul și combustibilii fosili ucid 2,7 milioane de oameni pe an in Europa. Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) acuza corporațiile ca obstrucționeaza politicile publice pentru profit și cere guvernelor sa aplice reglementari mai stricte in domeniul sanatații.

Aceste alimente nu trebuie consumate la cina. Riști sa ramai treaz toata noaptea

16:30, 17.05.2024 - Legumele care te pot ține treazDeși legumele sunt o adevarata sursa de sanatate, exista doua tipuri pe care nu ar trebui sa le consumam sub nicio forma seara tarziu: conopida și broccoli-ul. Aceste legume, deși bogate in vitamine și minerale, conțin numeroase fibre insolubile care iți vor pune organismul…

Siguranța pe șosele: Volanul și alcoolul sau substanțele interzise nu ar trebui sa se intalneasca niciodata

11:25, 16.05.2024 - Siguranța pe șosele, intr-o lume unde volanul și alcoolul sau substanțele interzise nu ar trebui sa se intalneasca niciodata, masurile drastice devin o necesitate. Recent, Parlamentul a pus piciorul in prag pentru a proteja viețile oamenilor nevinovați: – Nicio toleranța pentru cei care incalca legea:…

OMS anunța ca alcoolul duce la deteriorarea ireversibila a creierului: Bețiile afecteaza somnul și duc la Alzheimer

00:35, 15.05.2024 - Consumul de alcool pana la pierderea cunoștinței sau „leșin" este un lucru obișnuit in randul celor care iși permit acest obicei. Dar poate avea un impact serios asupra creierului, potrivit unui cercetator in neuroștiințe.

Excesele dauneaza sanatatii

11:35, 02.05.2024 - Excesele dauneaza sanatatii. Tutunul a fost mereu in centrul atenției, fiind una dintre cele mai controversate substanțe consumate de oameni de-a lungul istoriei. Cu utilizarea sa principala in producția de țigari, acest tutun firicel a starnit ample dezbateri privind impactul sau asupra sanatații umane…


Ce parere ai despre aceasta stire?