Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum l-ar putea înlocui democrații pe Biden după o dezbatere cu Trump dezastruoasă

Publicat:

Democrații au intrat in panica dupa performanța slaba a lui in prima dezbatere electorala cu , starnindu-se chiar discuții despre inlocuirea președintelui american in cursa prezidențiala, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soarta lui Biden ar putea fi decisa in cateva ore: Democratii au inceput sa puna sub semnul intrebarii starea presedintelui SUA

22:05, 03.07.2024 - Soarta presedintelui Joe Biden ar putea fi decisa in aceasta noapte. Se va intalni cu liderii Partidului Democrat in conditiile in care tot mai multi democrati, donatori si jurnalisti ii cer sa se retraga din cursa pentru Casa Alba. Intre timp, vin vesti bune pentru Donald Trump. Sentinta in procesul…

Cum se scuza Biden pentru prestația slaba de la dezbatere: „Aproape am adormit pe scena”

09:10, 03.07.2024 - Joe Biden a dat vina pe oboseala pentru prestația slaba pe care a avut-o in timpul dezbaterii cu rivalul sau, Donald Trump. Președintele american s-a deplasat recent in Franța și in Italia, relateaza Digi 24.

Joe Biden va acorda vineri primul interviu de la dezbaterea sa dezastruoasa cu Trump

23:05, 02.07.2024 - Președintele american Joe Biden va acorda vineri primul sau interviu de la dezbaterea cu rivalul sau Donald Trump, in care performanța sa a fost in mare parte considerata dezastruoasa, a anunțat marți ABC News, citat de Agerpres.

Liderii democrați resping retragerea lui Biden din cursa prezidențiala, dupa dezbaterea dezastruoasa cu Trump

11:50, 01.07.2024 - Liderii democrați au exclus posibilitatea inlocuirii președintelui Joe Biden in cursa pentru Casa Alba, dupa prestația slaba din dezbaterea de joi noapte, și au facut apel la membrii partidului sa se concentreze in schimb asupra consecințelor unei a doua președinții a lui Donald Trump, scrie Reuters,…

Dupa dezbaterea dezastruoasa Biden-Trump, democratii se intreaba daca nu ar trebui sa-și caute alt candidat

08:50, 28.06.2024 - Alegatorii inregistrati care au urmarit dezbaterea dintre Joe Biden si Donald Trump spun, in proportie de 67% la 33%, ca Trump a avut o performanta mai buna, potrivit unui sondaj CNN. Unii democrati sunt atat de disperati de prestatia slaba a presedintelui Biden, incat se intreaba daca el ar trebui…

Dezbatere tensionata intre un Trump plin de aplomb si un Biden confuz

07:25, 28.06.2024 - Cei doi candidati la alegerile prezidentiale din SUA s-au atacat reciproc in prima dezbatere televizata de joi seara pe teme precum inflatia, imigratia, razboiul din Ucraina, Donald Trump lansand cu aplomb afirmatii false, in timp ce Joe Biden a fost ofensiv in fond, dar confuz in exprimare.

Joe Biden si Donald Trump se vor confrunta joi in prima lor dezbatere televizata

13:35, 26.06.2024 - Presedintele SUA, democratul Joe Biden, se va confrunta joi cu contracandidatul sau republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in prima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, foarte asteptata, cu mai putin de jumatate de an inainte de scrutin.

S-a stabilit prima dezbatere dintre Joe Biden și Donald Trump: Vor avea reguli dure de respectat

20:01, 15.06.2024 - Regulile primei dezbateri televizate din campania electorala intre Joe Biden si Donald Trump din 27 iunie au fost facute publice sambata de CNN, care o si va organiza: o ora si jumatate de dezbatere fara public si microfoane dezactivabile pentru a face sa fie respectati timpii de vorbire, potrivit AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?