Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum îţi influenţează somnul pielea

Publicat:

In timpul somnului, organismul nostru se reface dupa toate procesele de peste zi, iar aceste transformari au loc la nivel celular, inclusiv la nivelul celulelor pielii. Ca sa iti faci o idee mai buna, lipsa somnului duce la deshidratarea pielii, la diverse afectiuni si poate duce si la moarte, prin epuizare.

Tocmai de aceea este important sa ne odihnim suficient - pentru ca organismul nostru sa aiba timp sa se refaca, in fiecare zi. Fara acest repaus obligatoriu, corpul nostru nu ar mai putea functiona.

In plus, in ultimii ani specialistii au inceput sa vorbeasca si despre…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

9 moduri pentru a-ți hidrata pielea in mod natural

18:35, 20.06.2024 - Cand anotimpurile se schimba, apar modificari și la nivelul pielii. Deshidratarea pielii este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta oamenii, din cauza aerului uscat de vara care o deshidrateaza. Folosirea produselor de ingrijire a pi

Tenul acneic și expunerea la soare

07:00, 14.06.2024 - Tenul acneic are de suferit in lunile cu temperaturi mari și foarte mari. De altfel, chiar și tenul fara acnee trebuie ingrijit cu atenție și ferit de radiații. Transpirația face ca pielea feței sa fie ca un magnet care atrage praful, murdaria și poluarea, mai ales daca petrecem mai mult timp in aer…

Zambetul dvs. este prioritatea noastra: De ce ar trebui sa cautați ajutor stomatologic cat mai curand posibil?

18:55, 24.05.2024 - Zambetul spune multe despre noi. Un zambet frumos și sanatos le arata celor din jur ca avem incredere in propria persoana, ca suntem sanatoși fizic și comunicam fara teama de a fi judecați. Din pacate, problemele stomatologice ne afecteaza nu doar zambetul, ci și starea generala de sanatate fizica și…

Peste 9.000 de angajați ai CEO revin la lucru, deși producția de energie este in avarie

09:20, 07.05.2024 - Angajații Complexului Energetic Oltenia (CEO) revin la lucru de marți, dupa mini-vacanța de Paște, acordata de catre administrație. Au fost cele mai multe libere din ultimul deceniu pentru mineri și energeticieni. Mini-vacanța a fost pusa atat pe seama sarbatorii, dar și pentru ca la nivelul companiei…

Cum recunoaștem un PUI bun de mancat. Ce elemente sunt mult mai importante decat culoarea pielii

11:20, 05.04.2024 - Daca simplul fapt ca un pui are o culoare mai galbena, asociata creșterii "la țara", ne face sa cumparam acel produs, este foarte posibil sa cadem in capcana unor comercianți care mizeaza fix pe aceasta asociere.Daca ne uitam și la alte elemente, precum dimensiunea și consistența carnii de pasare, riscul…

Chiar ai nevoie sa te speli pe fața dimineața și seara? Raspunsul unui dermatolog s-ar putea sa te surprinda

10:30, 01.04.2024 - Inainte de toate, trebuie sa va cunoașteți tipul de piele pentru a va adapta cel mai bine rutina de ingrijire a pielii. Și, din nou, raman intrebari. Ar trebui sa va aplicați serurile dimineața sau seara? Pe pielea uscata sau umeda? Este colagenul cu adevarat eficient in prevenirea apariției ridurilor?…

Schimbarea ceasului: Se mai trece sau nu la ora de vara?

09:25, 29.03.2024 - In prezent, inca se aplica trecerea la ora de vara. Așadar, in ultima duminica a lunii Martie, mai precis in 31 Martie, se va schimba ceasul. Trecerea la ora de vara inseamna ca ceasul se da cu o ora inainte, așadar ora 3:00 va deveni ora 4:00. Astfel, ultima duminica a lunii Martie va avea doar 23…


Ce parere ai despre aceasta stire?