Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum îți faci mască de protecție acasă – ce materiale sunt mai eficiente.

Publicat:

Masca de protecție de fața (chirurgicala, de unica folosința), este unul dintre obiectele esențiale pentru apararea organismului de viruși si bacterii atunci cand intram in contact cu persoane posibil infectate de noul coronavirus. Daca insa nu ati reușit sa cumparați maști chirurgicale de unica folosința din cauza stocurilor epuizate, va puteți confecționa acasa o masca de de fața pentru a va proteja atunci cand este necesar sa ieșiți din casa și sa ajungeți in locuri ce ar putea fi aglomerate. Iata cum se face masca de protecție acasa și ce materiale sunt necesare pentru a o confecționa!Maști…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Materialul perfect pentru treningurile pentru copii

13:40, 04.07.2024 - Deși este vara, alegem sa vorbim despre treningurile pentru copii deoarece ele sunt utile inclusiv in acest sezon. Știm cu toții ca daca ești parinte, ai cumparat macar un trening pentru copilul tau, chiar daca este la gradinița, la școala sau nu. Treningurile pentru copii sunt atat de populare deoarece…

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

11:15, 13.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

Vape-urile de unica folosința – un pericol eminent pentru tineri, care ”inflorește” in mediu online

10:11, 31.05.2024 - Republica Moldova este singura țara din Europa și una dintre cele șase țari din lume in care este prognozata o creștere a consumului de tutun. Estimarile Raportului Global al Organizației Mondiale a Sanatații arata ca catre anul 2025 prevalența consumului de tutun va atinge o rata de 27.1% pentru ambele…

Egiptenii antici ar fi incercat sa trateze cancerul in urma cu 4.000 de ani

19:45, 29.05.2024 - Taieturi subțiri pe un craniu din Egiptul Antic, vechi de 4.000 de ani, arata ca s-ar fi incercat tratarea cancerului. Doua cranii care dateaza din Egiptul Antic și pastrate la Universitatea din Cambridge poarta cele mai vechi semne cunoscute de tratare a cancerului, scrie Euronews. Taieturile subțiri…

Au inceput inscrierile la ce-a de-a IV-a ediție a workshop-ului „Restaurarea și conservarea bunurilor culturale confecționate din piatra”, de la Sebeș

13:40, 25.05.2024 - Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Muzeul Municipal „Ioan Raica”, in parteneriat cu Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, organizeaza, in perioada 1-9 august 2024, in gradina muzeului din Sebeș, cea de-a patra ediție a workshop-ului „Restaurarea…

Eficiente și igienice – alege consumabilele de hartie de unica folosința!

17:10, 08.05.2024 - In orice domeniu profesional – sanatate, educație, HoReCa, administrație publica, economic –  igiena este un detaliu important pentru a menține un mediu de lucru sanatos. Una dintre cele mai simple și eficiente modalitați de a asigura un ambient placut este includerea și utilizarea consumabilelor de…

Kim Jong Un a lansat o melodie de propaganda, iar cantecul a devenit viral pe TikTok. Ce mesaje ascunse conține noul hit nord-coreean | VIDEO

12:50, 04.05.2024 - Cand dictatorul nord-coreean Kim Jong Un și-a lansat ultima melodie, in urma cu doua saptamani, cu siguranța nu ar fi putut prezice ca va deveni un hit pe TikTok. Insa melodia de propaganda a devenit virala pe aceasta aplicație chineza de socializare și divertisment in contextul in care mulți din generația…

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?