Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum îți dai seama că ai dinții demineralizați. Care sunt cauzele, simptomele și posibilitățile de tratament

Publicat:

Cum iți dai seama ca ai dinții demineralizați. Care sunt cauzele, simptomele și posibilitațile de tratament Ce este demineralizarea dentara? „Precursor al cariei, demineralizarea dentara se manifesta ca o erodare a stratului superficial al dintelui, cu apariția unor pete albicioase de textura diferita, mai poroasa, fața de textura lucioasa a smalțului natural. Marimea petelor se poate extinde in timp, și chiar se pot inchide ca nuanța, mai ales in prezența agenților cromatici din cafea, tutun, ceai, vin, dropsuri, etc. Factori care influențeaza influențeaza atat apariția, cat și evoluția demineralizarilor…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

UE autorizeaza un nou tratament „vedeta” pentru bronsita tabagica

12:41, 03.07.2024 - Comisia Europeana a autorizat comercializarea unui tratament „vedeta” pentru bronsita tabagica, produs de Sanofi, acest medicament, Dupixent, fiind recomandat acum pentru sase boli in Uniunea Europeana, a anuntat miercuri grupul farmaceutic, transmite AFP, transmite Agerpres. „Comisia Europeana este…

S-a autorizat un medicament pentru bronsita tabagica

12:01, 03.07.2024 - Comisia Europeana a autorizat comercializarea unui tratament ”vedeta” pentru bronsita tabagica, produs de Sanofi, Medicamentul, Dupixent, este recomandat acum pentru sase boli in Uniunea Europeana, a anuntat miercuri grupul farmaceutic, transmite AFP. „Comisia Europeana este prima autoritate de reglementare…

Care e varianta optima: proteza dentara fara implant sau proteza fixa? Vezi despre fiecare in parte

13:16, 28.06.2024 - Oricand e vorba de un dinte care lipsește, sau mai mulți chiar, exista și o nevoie presanta de a-l sau a-i inlocui. Dinții lipsa vor cauza probleme precum dificultați de vorbire, dificultați in consumul de alimente, dar și migrarea dinților alaturați. In aceste situații ai nevoie de soluții specializate.…

Disconfort in partea din fața a piciorului? Afla care sunt cauzele nevromului lui Morton

18:15, 31.05.2024 - Nevromul lui Morton, sau neuromul interdigital, este o afecțiune dureroasa care afecteaza nervii de la nivelul degetelor de la picioare. De obicei, se manifesta intre al treilea și al patrulea deget, dar poate afecta și alte degete ale picioruluii. Aceasta afecțiune este cauzata de compresia nervului…

3 motive pentru care iți scrașnesc dinții noaptea

15:16, 31.05.2024 - Scrașnitul dinților, sau bruxismul, este o problema des intalnita in societatea moderna. Deși poate parea ceva banal, pe termen lung, aceasta afecțiune dentara poate cauza probleme grave pentru sanatatea dinților și starea generala de bine.Deși cauzele exacte ale acestei activitați musculare anormale…

Descopera secretele unui zambet sanatos: Totul despre cariile dentare și cum sa le previi

16:00, 09.05.2024 - Ai simțit vreodata acea durere neașteptata cand bei ceva rece sau mananci ceva dulce? Daca da, e posibil sa fi avut o intalnire neprevazuta cu cariile dentare. Aceasta problema comuna, dar serioasa, poate afecta pe oricine, de la copii la adulți, compromițand sanatatea și estetica zambetului tau. In…

Cele mai comune probleme stomatologice

12:05, 23.04.2024 - Cavitatea orala este o zona complexa a corpului nostru, care poate fi afectata de diverse probleme stomatologice. Acest tip de probleme nu doar ca provoaca disconfort și durere, dar pot avea și implicații pe termen lung asupra sanatații și calitații vieții. In multe cazuri, persoanele tind sa ignore…

Alopecia – factori de risc, cauze și tratament. De ce chelesc barbații

09:05, 13.04.2024 - Caderea parului poarta denumirea și de alopecie. Este afecțiunea dermatologica intalnita atat la femei, cat și la barbați, se manifesta prin pierderea firelor de par in orice parte a corpului, insa are loc preponderant in zona scalpului și se mai poate numi și chelire. Citește alopecia, cauze și factori…


Ce parere ai despre aceasta stire?