Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum îşi menţine Naomi Campbell greutatea. Dieta este una draconică!

Publicat:

Totusi, a dezvaluit, intr-un interviu mai vechi, ca nu este deloc usor sa-si mentina silueta. Cel mai important secret de frumusete al sau consta in urmarea unei dieta de detoxifiere cu un amestec de sirop de artar, suc de lamaie si ardei iute de Cayenne.

"Incerc sa urmez aceasta dieta de trei ori pe an. Cea mai lunga perioada a fost de 18 zile. E bine sa-ti detoxifici organismul din cand in cand", spune vedeta.

Cocteilul miraculos a fost incercat si de Beyonce, care a slabit 10 kilograme in doar doua saptamani cu ajutorul lui.


De asemenea,…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dieta prin care Madalina Ghenea se menține intr-o forma de zile mari: „Nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționeaza”

17:31, 04.07.2024 - Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, se menține intr-o forma de invidiat. Actrița are un truc la care apeleaza la o anumita perioada, pentru a-și detoxifia organismul. Mai exact, este vorba despre postul intermitent, care o ajuta sa iși curețe organismul.

Femeia care a incercat sa incendieze Primaria Ploiesti, retinuta

09:05, 20.06.2024 - Femeia de 49 de ani care a incercat, miercuri, sa incendieze sediul Primariei Ploiesti, a fost retinuta pentru 24 de ore. Ea este acuzata de comiterea infractiunii de tentativa la distrugere.„Politistii Sectiei nr. 1 au fost fost sesizati ca o femeie ar fi incercat sa incendieze o cladire din Municipiul…

Distracție maxima la tiroliana din Cheile Turzii

13:11, 20.05.2024 - Sezonul estival a inceput. Distracția este maxima la tiroliana din Cheile Turzii. Zeci de persoane au incercat deja senzațiile tari dupa ce au folosit tiroliana din rezervația naturala. „O priveliște magica – apusul in Cheilor Turzii, captivat de lentila talentatului nostru prieten @sergiu.negrea .…

O femeie a fost la un pas de moarte dupa ce a incercat sa se vindece de cancer cu sucuri. Ea gasise dieta pe internet

13:20, 20.04.2024 - O femeie care a fost la un pas de moarte dupa ce a incercat sa se vindece de cancer urmand o dieta cu sucuri ii avertizeaza pe cei aflați in situația ei sa nu faca la fel ca ea și sa urmeze sfaturile medicilor. „Am renunțat la medicina tradiționala și era sa mor”, spune ea.

Dieta cu care Valentina Pelinel iși menține silueta. Cum au ajutat-o mesele din patru in patru ore

19:35, 19.04.2024 - Valentina Pelinel reușește sa aiba o silueta supla dupa ce a trecut prin trei sarcini. Pentru a reveni la forma sa de invidiat, soția lui Cristi Borcea a apelat la ajutorul unui specialist, potrivit Fsnatik.

Ce mananca Andreea Marin de cand a slabit 20 de kilograme: „Am intrat intr-un ritm normal de viața, am ajuns la greutatea dorita”

11:36, 18.04.2024 - Andreea Marin a slabit 20 de kilograme și a ajuns la greutatea pe care o avea in liceu. Acum, vedeta a renunțat la dieta și continua sa se mențina printr-un regim alimentar echilibrat și sanatos, dar face și sport de cel puțin doua ori pe saptamana. Anul trecut, Andreea Marin a inceput transformarea…

Știrile Antena Stars. Cum se menține in forma Natalia Mateuț. Vedeta are o silueta de invidiat: „Dieta perfecta...” / VIDEO

15:50, 10.04.2024 - In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Natalia Mateuț a vorbit despre cum se menține in forma. Vedeta are o silueta de invidia. Iata ce marturisiri a facut co-prezentatoarea de la Xtra Night Show!


Ce parere ai despre aceasta stire?