Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum își împart spațiul în casă Ana Bodea și prezentatorul Valentin Butnaru! Pasul important pe care urmează să-l facă în relația lor. Declarații exclusive! / VIDEO

Publicat:

și ne-au oferit un interviu la dublu despre relația lor! Cei doi ne-au spus cum iși impart spațiul in casa, dar ne-au vorbit și despre pasul important pe care il vor face in relația lor! Cine e mai cheltuitor și cine e mai responsabil.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alex Bodi și Bianca Dragușanu s-au impacat. Primele declarații ale milionarului despre relația cu vedeta

16:20, 25.06.2024 - Alex Bodi s-a desparțit de Ema Uta, dar s-a impacat cu Bianca Dragușanu! Cei doi au fost surprinși intr-un restaurant din Capitala, unde au luat masa impreuna, au ras și s-au distrat copios. Ce spune milionarul despre relația cu vedeta TV? Alex Bodi s-a impacat cu Bianca Dragușanu, dupa desparțirea…

Este pe val in lumea fotbalului, dar nu uita nici de iubita! Pentru Valentin Mihaila, nimic nu este mai important decat partenera. Imagini exclusive cu atacantul echipei Parma și Ami Colhon / PAPARAZZI

22:55, 01.06.2024 - Valentin Mihaila și noua lui iubita s-au afișat impreuna pentru prima data in urma cu cateva saptamani și se pare ca se ințeleg din ce in ce mai bine. Fotbalistul și actuala partenera au fost vazuți in timp ce se plimbau intr-o zona buna a Capitalei. Cum au fost surprinși.

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Bianca Iordache se pregatește de naștere! Relația dintre ea și tatal copilului sau s-a imbunatațit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodata”

22:55, 01.05.2024 - Bianca Iordache se pregatește de naștere. Bruneta este pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar am aflat și in ce relații este cu tatal fetiței sale. Declarații exclusie despre cea mai frumosa perioada din viața ei.

Cine e, de fapt, trapperul AlbertNBN! Declarații exclusive despre familia sa. Ce spun parinții despre muzica lui / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Cine este, de fapt, AlbertNBN. Trapper-ul face declarații exclusive despre familia sa. Am aflat ce spun parinții artistului despre muzica pe care acesta o canta, dar am povestit și despre "gluma scarboasa" pe care i-a facut-o una dintre surorile sale.

Vlad Obu, prietenul fraților Tate, liber dupa 10 luni de arest! Primul lucru pe care l-a facut controversatul milionar in libertate. Declarații exclusive

22:55, 16.04.2024 - Vlad Obu, prietenul fraților Tate, este liber dupa 10 luni in care a fost arestat. Controversatul milionar ne-a oferit declarații exclusive despre prima zi in libertate, dar și despre stadiul procesului in care este cercetat.

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.


Ce parere ai despre aceasta stire?