Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum încearcă o grupare de hackeri din Rusia să evite răzbunarea şeicilor din Golf

Publicat:

O grupare de hackeri din Rusia a prezentat scuze unor familii regale din Golf pentru faptul ca a facut publice informatii despre ele. Gestul, destul de neobisnuit, ar fi motivat de indepartarea posibilitatii unei razbunari.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentagonul raspunde amenințarii cu razbunarea a Rusiei, dupa atacul ucrainean din Crimeea: „Ucraina iși ia propriile decizii”

20:16, 24.06.2024 - Pentagonul a raspuns, luni, Rusiei dupa ce regimul de la Kremlin a dat vina pe guvernul SUA pentru atacul lansat de Ucraina impotriva Crimeei ocupate - „Ucraina ia propriile decizii și iși conduce propriile operațiuni militare”. Anterior, Rusia a acuzat SUA ca „se implica” in razboiul din Ucraina și…

Hackeri apropiați de Rusia au atacat zeci de site-uri din Romania. Au incercat sa dea jos și site-ul DNSC

18:05, 21.06.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica a documentat, in perioada 17 - 21 iunie 2024, 25 de atacuri de tip DDoS impotriva unor site-uri din Romania, lansate de grupari de hackeri afiliate Rusiei.

Premierul Estoniei: Putin incearca sa transforme in arma amenințarea migrației in masa, pentru a diviza Europa

18:51, 17.05.2024 - Vladimir Putin incearca sa transforme amenințarea migrației in masa in arma pentru a diviza și slabi Europa, in timp ce susținatorii Ucrainei se lupta sa ramana uniți pentru a invinge Rusia, a spus vineri Kaja Kallas, premierul Estoniei, intr-o declarație in care a vorbit despre consecințele negative…

Gestul facut de Putin la o partida de vanatoare cu Silvio Berlusconi: a scos inima unui cerb și i-a dat-o pe tava

21:55, 06.05.2024 - In anul 2013, președintele rus Vladimir Putin și fostul premier italian Silvio Berlusconi au fost impreuna intr-o vacanța in Rusia, iar un gest facut in timpul unei partide de vanatoare a dezvaluit „natura violenta” a liderului rus, relateaza Politico, care citeaza declarațiile unui politician italian…

Cum incearca o gradina zoologica din Rusia sa-i „inspire” pe soldații lui Putin aflați in Ucraina

15:35, 01.05.2024 - O gradina zoologica din Rusia a anunțat pe rețeaua sociala VK ca a trimis doi pauni in Ucraina din dorința de a-i inspira pe soldații lui Putin. Postarea cu pricina a fost ulterior ștearsa, dupa ce internauții au inceput sa-l ironizeze in comentarii pe președintele rus, relateaza Business Insider.

Lukașenko le cere ucrainenilor sa faca pace cu Putin ca sa evite o „apocalipsa nucleara”

12:40, 25.04.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a declarat joi ca in prezent exista conditii propice pentru ca Ucraina si Rusia sa inceapa tratative de pace intrucat exista un impas pe linia frontului, relateaza Reuters, care citeaza agentia de presa rusa TASS.

ISW: Kremlin incearca sa foloseasca actorii pro-ruși pentru a destabiliza Chișinaul. Cazul Guțul

15:05, 09.04.2024 - Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) susține ca Rusia incearca sa foloseasca actorii pro-ruși din Republica Moldova pentru a destabiliza țara. Intre timp, potrivit presei ruse, Evghenia Guțul, bașcana Gagauziei, este la Moscova, intr-o vizita de lucru.

Rusia incearca sa saboteze caile ferate europene. Un ministru ceh spune sa rușii au facut mii de atacuri cibernetice

14:55, 06.04.2024 - Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, spune ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka. Acesta descrie o campanie a Moscovei destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, prin atacuri cibernetice.


Ce parere ai despre aceasta stire?