Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum îl faci pe cel mic să te asculte cât ai bate din palme: metode puse în practică de o mamă-psiholog inventivă

Publicat:

Copiii pot fi destul de greu de controlat, mai ales atunci cand sunt mici si refuza adesea sa coopereze si sa-si asculte parintii. 
le sare insa in ajutor parintilor pusi in dificultate de micutii capriciosi prin intermediul publicatiei „”, cu o serie de metode testate prin care nazdravanii sunt mai usor de convins sa le asculte rugamintile. Regula de baza este ca adultul sa incerce sa redevina copil la randul lui:
Ce le pot spune parintii copiilor cand acestia refuza sa mearga la culcare:
1. „Este ora pentru somn. Vrei sa mergem pana…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa sa mergi la piscina in București in vara 2024. Prețuri adulți și copii

20:55, 07.06.2024 - 1. Piscina KundaliniSituata in apropierea Parcului Tei, piscina Kundalini este o opțiune accesibila pentru toate buzunarele, conform kanald.ro. Cu tarife de 70 lei in timpul saptamanii și 100 lei in weekend, includand șezlong și prosop, aceasta piscina ofera condiții excelente pentru o zi de relaxare.…

Cum ii crește Adriana Bahmuțeanu pe Maximus și Eduard, copiii ei și ai lui Silviu Prigoana: „Ne facem impreuna regulile, stabilim limitele”

16:56, 31.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu are doi copii din mariajul cu Silviu Prigoana, pe Maximus și pe Eduard. Casatorita religios cu Adrian Restivan, vedeta se considera mama și pentru baiatul acestuia, Blake. Despre creșterea și educarea baieților, Adriana Bahmuțeanu a dezvaluit ca a stabilit reguli impreuna cu copiii.…

Marine Le Pen, sefa extremei drepte franceze, ii considera pe aliatii germani din AfD prea toxici. „E timpul sa facem o ruptura clara”

14:10, 22.05.2024 - Sefa extremei drepte franceze, Marine le Pen, a declarat miercuri ca partidul sau, Rassemblement National (RN), trebuie sa rupa legaturile cu Alternativa pentru Germania (AfD), tot de extrema dreapta, sugerand ca formatiunea germana a devenit un aliat prea toxic inaintea alegerilor europene din iunie.

Un restaurant din Capitala le cere clienților sa-și țina copiii „tot timpul așezați la masa”. Motivele care au impus regulamentul, explicate de manager

14:05, 03.05.2024 - Un restaurant din Capitala a starnit controverse pe Facebook, dupa ce a atras atenția clienților care vin insoțiți de copii ca in timpul vizitei micuții sunt obligați „sa ramana tot timpul așezați” la masa. Este vorba despre un anunț afișat inca de acum cateva luni și prin care se incearca prevenirea…

Un restaurant din Capitala a atras atenția clienților sa-și țina copiii „tot timpul așezați la masa”: „Ma mir ca nu au instalat la intrare și niște lese”

08:46, 02.05.2024 - Un restaurant din Capitala a starnit controverse pe Facebook, dupa ce a atras atenția clienților care vin insoțiți de copii ca in timpul vizitei micuții sunt obligați „sa ramana tot timpul așezați” la masa.

Marian Andronache de la ADU și echipa sa și-au depus candidaturile pentru Primaria Suceava și Consiliul Local. ”Rolul nostru este sa facem curațenie și vom incepe imediat aceasta curațenie atat in oraș cat și in administrație”

12:20, 29.04.2024 - Candidatul Alianței Dreapta Unita la funcția de primar al municipiului Suceava la alegerile din 9 iunie, Marian Andronache, s-a lansat oficial in cursa electorala. Andonache și-a depus astazi candidatura la Biroul Electoral Municipal totodata depunand și lista de candidați pentru Consiliul Local. El…

Educatoarea din Munții Apuseni care a revoluționat orele la gradinița: a scos jucariile din clasa. „Primul rezultat: au disparut certurile intre copii”

20:05, 14.04.2024 - Mariana Mera este un cadru didactic care lucreaza intr-un sat din Apuseni preponderent cu invațacei proveniți din comunitatea roma. Este prima educatoare din Romania distinsa cu premiul Merito, in 2018, pentru modul in care a schimbat predarea la clasa. Mariana Mera are 43 de ani și de 26 de ani este…

Copiii lui Michael Jackson, in formula completa pe covorul roșu, dupa ani buni. Sunt adulți in toata regula!

08:50, 29.03.2024 - Copiii lui Michael Jackson, in formula completa pe covorul roșu, dupa ani buni. Sunt adulți in toata regula! Continue reading Copiii lui Michael Jackson, in formula completa pe covorul roșu, dupa ani buni. Sunt adulți in toata regula! at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?