Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUM FACI MAIONEZA PERFECTĂ, într-un MINUT! NU SE TAIE, E TESTAT! VIDEO

Publicat:

Este vorba de maioneza la minut. Reteta este una extrem de simpla si nu necesita deloc efort sau batai de cap. Este foatre simplu. Se pun intr-un bol de plastic un ou, 300 ml de ulei, zeama de la o lamaie sare dupa gust si o lingurita de mustar.

Dupa ce ati adaugat toate ingredientele, luati un blender si amestecati timp de... un minut. In acest inetrval compozitia se intareste si, la fina, aceasta nu trebuie sa cada de pe blender, la fel cum puteti vedea in videoclipul de mai jos.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce poți inlocui maioneza din salata de vinete. Este mult mai sanatos, iar gustul te va da pe spate

14:45, 09.07.2024 - Salata de vinete este unul dintre cele mai apreciate preparate. Se prepara repede și poate fi servita oricand ca aperitiv sau gustare.Cu ce sa inlocuiești maioneza din salata de vineteIn general se prepara cu maioneza, insa nu toata lumea apreciaza acest ingredient. De aceea va recomandam o rețeta alternativa.…

Copanele la cuptor gatite in stilul marilor bucatari. Rețeta e perfecta cand nu știi ce sa mai prepari

09:55, 01.07.2024 - Cu toate ca vremea de afara nu prea le indeamna pe gospodine sa stea in bucatarie, pana la urma este nevoie sa gateasca. Așa ca, ne-am gandit sa le propunem copanele la cuptor gatite in stilul marilor bucatari. Rețeta e perfecta cand nu știi ce sa mai prepari, mai ales pe o vreme caniculara ca […] The…

Limonada braziliana: rețeta virala, perfecta pentru zilele caniculare VIDEO

14:15, 22.06.2024 - Limonada braziliana a devenit recent vedeta rețelelor de socializare, fiind prezentata drept bautura perfecta de vara. Cu o combinație de gusturi racoritoare și o rețeta simpla, aceasta a captivat inimile utilizatorilor de pe Instagram și TikTok.

Rețeta de inghețata de pepene sanatoasa și delicioasa. Este perfecta pentru o zi torida de vara

17:20, 14.06.2024 - Vara a sosit deja, iar odata cu creșterea temperaturilor, se inmulțesc și poftele de gustari racoritoare. Inghețata este favorita tuturor, iar cea de pepene este printre cele mai delicioase. Iata cum sa o prepari chiar la tine acasa.

De ce iese painea deformata din cuptor. Pașii pe care nu-i respecți, doar brutarii știu rețeta perfecta

08:40, 02.06.2024 - Painea este unul dintre cele mai iubite alimente din lume, iar coacerea ei acasa poate fi o activitate plina de satisfacții. Cu toate acestea, multe gospodine se confrunta cu problema painii deformate, care poate fi frustranta. Exista mai multe motive pentru care painea poate ieși crapata din cuptor,…

A lucrat afara, a revenit acasa cu incredere iar acum candideaza din partea PNL la Primaria Verești. Flutur: ”Ștefan Manolache reprezinta rețeta perfecta pentru Verești”

19:21, 01.06.2024 - Ziua plina a candidatului PNL Suceava la șefia Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a continuat cu lansarile in forța a candidaților liberali la Primariile Verești și Siminicea. Alaturi i-au fost fostul ministru Bogdan Gheorghiu și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. La Verești, in satul Corocaiești,…

Cum faci cele mai bune paste cu somon și spanac. Rețeta este perfecta pentru o cina ușoara

07:26, 19.05.2024 - Somonul este un aliment recomandat pentru oricine incearca sa manance sanatos, fiind bogat in grasimi nesaturate omega-3. De asemenea, celelalte ingrediente precum spanacul sau roșiile fac o combinație reușita pentru o cina ușoara.

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?