Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cel mai delicios magiun de prune fără zahăr, după reţeta de la Topoloveni. Ingredientul care face diferența

Publicat:

Principalul risc in productia magiunului de prune este afumarea. Pentru a preveni afumarea, trebuie sa amestecati constant, in special in partea finala a procesului de preparare, si sa aveti un foc mic, dar constant.  In mod optim, daca faceți magiunul in curte, la ceaun, dupa metoda tradiționala, va trebui sa realizati doua gropi, una sub […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Magiun de prune fara zahar, rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul folosit de marele gastronom care da o savoare aparte

14:30, 28.06.2024 - Unul dintre cele mai importante aspecte pentru a obține un preparat perfect sunt chiar fructele. Prunele trebuie sa fie bine coapte, aromate și dulci.Pentru a prepara un magiun de prune ca a bunicii, trebuie sa ții cont de mai multe aspecte. Este recomandat sa fierbi preparatul la plita, insa așeaza…

Prin ce sa dai dovleceii pane ca sa iasa și mai buni. E trucul marilor bucatari care face diferența

18:20, 14.05.2024 - Vrei sa prepari cei mai buni dovlecei pane? Ai ajuns la locul potrivit! Playtech Știri iți dezvaluie care este amestecul folosit de marii bucatari pentru a pregati cele mai crocante și savuroase rondele de dovlecei. Rezultatul va fi pe placul tuturor membrilor familiei tale. Rețeta de dovlecei pane.…

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Rețeta originala de mici, veche de 100 de ani. Ingredientul surpriza care face toata diferența

21:40, 30.04.2024 - Micii sunt unul dintre preparatele pentru care țara noastra este celebra. Deși toata lumea in consuma, puțini sunt cei care știu cum se prepara corect, ca pe vremuri, și ce conțin, de fapt, aceștia. Se folosește un ingredient special, care le da un gust special și face diferența. Cea mai buna rețeta…

Rețeta de turta dulce de post. Gustarea ideala pentru toata familia

00:45, 23.04.2024 - Turta dulce este un desert simplu și delicios. Are o istorie lunga și a fost preparata in numeroase moduri, de-a lungul timpului. A ajuns sa fie populara in toata lumea, iar avantajul este ca se prepara foarte simplu. Nu ai nevoie de talent in bucatarie, insa rezultatul poate fi delicios. Iata cum se…

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Deserturi pe care le poți manca fara sa te ingrași, recomandate de dieteticieni

11:50, 05.04.2024 - Deserturile sunt iubite de foarte mulți oameni, dar rareori sunt consumate „cu sufletul impacat”, din cauza aportului caloric ridicat pe care il au majoritatea sortimentelor. Totuși, cu alegeri atente și rețete creative, deserturile pot face parte dintr-o dieta echilibrata. Publicația SheFinds  a vorbit…

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.


Ce parere ai despre aceasta stire?