Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cea mai bună cafea la ibric. Secretul de bază al preparării delicioasei licori: cât se fierbe ca să aibă caimac

Publicat:

In ultimii patru-cinci ani am auzit pe mai toti strainii intoxicati cu cafea solubila si filtru cerand, in restaurantele bucurestene, cafea romaneasca! Era felul lor de a cere cafeaua fiarta cum o facem noi, adica turceste. Asa nota , regretatul gastronom , in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (), in care prezinta o reteta simpla de cafea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul longevitatii lui Ion Iliescu. Ce mananca fostul presedinte la 94 de ani

17:50, 01.05.2024 - Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, urmeaza o dieta stricta, iar acesta ar fi secretul longevitatii sale. Fostul lider al tarii a ajuns la varsta de 94 de ani. Un nutritionist a dezvaluit care este regimul pe care acesta il urmeaza cu strictete.Ion Iliescu a ajuns la varsta de 94 de ani Desi…

Cat timp se fierbe cafeaua la ibric. Semnul care iți arata ca trebuie sa o iei de pe foc

10:15, 25.04.2024 - Dimineața este momentul perfect pentru a savura o cafea buna. Se știe ca aceasta bautura ne da energia necesara pentru a incepe prima parte a zilei. Aceasta bautura este populara in intreaga lume și poate fi preparata cu ajutorul aparatelor specializate. Insa mulți romani prefera sa prepare cafeaua…

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

Bayer Leverkusen aproape de titlu, dar se teme pentru gazon. Secretul suprafeței de joc de pe BayArena!

19:40, 12.04.2024 - Bayer Leverkusen ar putea sarbatori duminica primul titlu de campioana din istoria clubului. Dar, cu gandul la o participare in semifinalele Europa League, șefii clubului se tem ca amatorii de suveniruri vor strica gazonul amenajat special pentru stilul de joc al echipei! Duminica, impotriva lui Werder…

Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența

14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…

Sfaturi ințelepte de la Parintele Pimen Vlad. Secretul pacii in familie

13:21, 03.04.2024 - Parintele Pimen Vlad a devenit viral in special pe TikTok, acolo unde a caștigat aprecierea oamenilor pentru sfaturile pe care le da creștinilor, fie ca este vorba despre viața de familie pana la rolul important al credinței in viața oricarui om.

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?