Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum combini inteligent carnea de porc

Publicat:

Carnea de porc ramane un produs extrem de greu digerabil, cu continut ridicat de grasimi, hipercalorica, mai ales daca si modul de preparare este unul care sa potenteze si mai mult aceste caracteristici.
In aceasta categorie intra, evident, prajitul in ulei sau untura a carnii de porc, carnea tocata si amestecata cu ceapa si orez si prajita, asa cum se intampla in cazul unor produse precum chiftele, carnati, caltabos etc.
Exista si moduri mai sanatoase de a prepara carnea de porc - rotisarea, protapul, gratarul sau pregatirea la cuptor pot fi solutiile optime pentru prepararea carnii

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand trebuie consumata carnea, de fapt. Cine ține cont de aceste ore va scapa de multe kilograme in plus

00:01, 08.06.2024 - Cand trebuie sa mancam carnea Carnea este recunoscuta pentru numeroasele sale beneficii pentru sanatate, printre care se numara și capacitatea de a oferi senzația de sațietate. Acest efect se datoreaza stimularii eliberarii unor hormoni specifici, cum ar fi peptida YY (PPY) și colecistochinina (CCK),…

Ce alimente calmeaza arsurile la stomac

06:25, 07.06.2024 - O serie de recomandari nutriționale pentru a calma arsurile la stomac sunt prezentate de catre Robin Madell in articolul „Foods to Help Your Acid Reflux” și de catre Jenette Restivo in „GERD diet: Foods to avoid to reduce acid reflux”. Include in alimentația ta o varietate de alimente integrale, cat…

Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihna. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:40, 09.05.2024 - Horoscopul zilei de 10 mai 2024 spune ca nativii din zodia Scorpionului au nevoie de odihna. Astrele arata o perioada destul de agitata. Cei mai mulți nativi din zodiac sunt sfatuiți sa fie atenți la deciziile pe care le au de luat in aceasta perioada.

Carnea care ne imbolnavește. Avertismentul Prof. Vlad Ciurea

11:45, 01.05.2024 - Ce este sanatos sa mancam pentru creier„Galbenușul de ou este formidabil, am colegi care mananca pe stomacul gol galbenuș de ou crud, foarte bun pentru sistemul nervos mai sunt peștele și carnea cat mai slaba, carnea de curcan, carnea de capra.”, a marturisit specialistul Vlad Ciurea.Prof. Vlad Ciurea…

Ce greutate trebuie sa aiba mielul de Paște. Mulți romani nu țin cont de acest aspect cand cumpara carne pentru sarbatori

18:01, 30.04.2024 - Așa cum a fost impamantenit de zeci, poate sute de ani, in fiecare an de Paște, romanii pun pe masa carnea de miel, sub diferite forme. Dar, așa cum spun și crescatorii, este foarte important ce greutate trebuie sa aiba mielul de Paște. Carnea de miel, o tradiție pe masa de Paște a romanilor Mielul…

Problema taxarii concediilor medicale: Noua OUG nu e clara. Consultanții fiscali intreaba Finanțele daca se iau in calcul concediile sau certificatele

10:35, 25.04.2024 - Modul in care este redactata Ordonanța (OUG 34/2024) prin care Guvernul Ciolacu a incercat sa corecteze problema taxarii concediilor medicale este interpretabila. Camera Consultanților Fiscali (CCF) incearca sa ințeleaga de la Ministerul Finanțelor daca trebuie luate in calcul concediile medicale sau…

Rudolf Vizental, ROCA Investments: Va fi un an dificil si acest an 2024, dar mai bun decat anul trecut. Sunt industrii care nu vor mai fi la fel: industria auto, banking-ul, industria de IT

18:56, 23.04.2024 - ”Sunt semne ca anul acesta este mai bun decat anul trecut, ma refer in special la cele doua  sectoare in care noi suntem activi (agrifood si industrie, n.r.). Romania este foarte conectata la ce se intampla in Europa, in special in Europa de Vest. Si atunci deciziile de la noi sunt importante, dar nivelul…

Ce se va intampla cu pensiile celor care au lucrat in Diaspora, de la 1 septembrie 2024

19:45, 11.04.2024 - In timp ce romanii din țara așteapta cu nerabdare recalcularea pensiilor, cei din diaspora sunt ingrijorați de impactul noii legi a pensiilor asupra lor. In Romania, stagiul minim de cotizare pentru pensie este de 15 ani, cu o excepție pentru cei pensionați pe motiv de boala, conform declarațiilor șefului…


Ce parere ai despre aceasta stire?