Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum castiga o femeie respectabila 1200 de euro pe noapte

Publicat:


O femeie casnica, mama a trei copii, care locuieste intr-un satuc linistit din si-a uimit vecinii cand a marturisit ca pana nu demult castiga 1.200 de euro pe noapte ca dansatoare exotica.

, de 47 de ani, pana de curand o membra de baza a unei organizatii feministe, este cunoscuta in satucul in care locuieste ca fiind o mare sustinatoare a asociatiilor de protectia animalelor si organizatoare de actiuni caritabile.

Dar acum femeia si-a socat cei 2.920 de vecini din satul Croft, marturisind ca a lucrat intr-un club de noapte,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a dat Netflix in judecata pentru defaimare, dupa ce a fost identificata cu personajul negativ din „Baby Reindeer”

13:50, 07.06.2024 - O femeie din Marea Britanie a depus joi o plangere pentru defaimare impotriva platformei Netflix, cerand despagubiri de 170 de milioane de dolari pentru ca, pretinde ea, a fost portretizata prin personajul violent si manipulator din "Baby Reindeer".

Femeie din județul Iași, care locuia cu fiul bolnav psihic, data disparuta

19:01, 22.05.2024 - O femeie din Valea Adanca, județul Iași, a fost data disparuta de fiul sau, care traiește in Marea Britanie. Acesta a sesizat telefonic faptul ca mama sa, care locuiește cu fratele sau, bolnav psihic, nu a mai fost vazuta la locuința, de cateva zile, susțin surse judiciare.

O femeie a vizitat o inchisoare abandonata și a facut mai multe poze in locul parasit. Abia cand a ajuns acasa a observat detaliul

15:56, 14.05.2024 - Tania Woods a vizitat o inchisoare parasita, transformata acum in muzeu. Inchisoarea se numește Bodmin Jail și se pare ca e catalogata drept una dintre cele mai inspaimantatoare inchisori din Marea Britanie.

Scandal la Fantanele intre o femeie care locuiește cu fosta soacra și fostul soț care a venit acasa la ele cu fiul și concubina acestuia

18:11, 12.05.2024 - Sambata in jurul orei 16:00, Sectia 2 Politie Rurala Ipotesti a fost sesizata prin SNUAU 112 de catre o femeie de 48 ani, din comuna Fantanele  ca fostul soț face scandal și distruge bunuri. In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca apelanta locuiește in Fantanele, impreuna cu fosta sa soacra in varsta…

Pepe a lansat o noua piesa cu mesaj dur la adresa infidelitaților fostei soții, Raluca Pastrama! „Pasare de noapte, cand o femeie greșește…”

15:05, 07.05.2024 - Ionuț Pascu (alias Pepe) nu pierde nicio ocazie mai nou sa o infiereze pe fosta soție, Raluca Pastrama, pe care a tot acuzat-o de infidelitate. Artistul și-a spus of-ul intr-o noua piesa, intitulata sugestiv, „Pasare de noapte”, potrivit click.ro. Pepe nu-și iarta fosta soție nici de Paște! Artistul…

Explozie devastatoare intr-un bloc – o femeie a murit sub daramaturi și alți oameni sunt la spital

10:56, 18.04.2024 - O explozie puternica a transformat miercuri noapte intr-o ruina o cladire pentru nefamiliști. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, dupa ce o parte din primul etaj al blocului din Craiova s-a prabușit.   Salvatorii au activat imediat planul roșu de intervenție. In total, in imobil…

Cel mai batran om din lume, secretul pentru longevitate. Are 111 ani și locuiește in Marea Britanie

15:31, 06.04.2024 - Un barbat in varsta de 111 ani a primit titlul de cel mai batran om din lume. A impartașit secretele sale cu privire la longevitate și se bucura de fiecare moment. Traiește la un azi de batrani, fiind independent in activitațile zilnice, asculta radioul și iși gestioneaza finanțele.

O femeie a descoperit o ușa secreta in casa in care locuiește de patru ani. Ce detaliu „sinistru” se ascunde in camera de dincolo

14:40, 03.04.2024 - Deși locuia in casa de patru ani, alaturi de soț și de copiii lor, femeia a gasit o camera ascunsa. Detaliul descoperit a facut-o sa se teama pentru siguranța familiei sale și a apelat la autoritați.


Ce parere ai despre aceasta stire?