Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arăţi că eşti o femeie puternică într-o lume a bărbaţilor: gesturi pe care trebuie să le eviţi

Publicat:

Cercetarile arata ca limbajul trupului ar putea fi cheia succesului si ca atitudinea femeilor care vor sa se impuna intr-o lume a barbatilor, dar si postura si modul in care vorbesti iti creste increderea in propria persoana.

De la nervii si emotiile prilejuite de interviuri de angajare si pana la cele sedintele in care trebuie sa-si impuna punctul de vedere, uneori in fata unui colectiv format din barbati, femeile stiu ca trebuie sa-si controleze emotiile pentru a avea castig de cauza. de la , spune ca tti poti creste cu pana la 20% nivelul…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sunt femeile sunt superioare genetic barbaților? Ce rezultate ofera un nou studiu

23:55, 02.07.2024 - Un studiu realizat de un medic canadian acum patru ani avanseaza ideea ca femeile sunt superioare genetic barbaților. Adica, sunt mai longevive, mai rezistente la durere și in fața bolilor. Totul a pornit de la o experiența personala dramatica a doctorului, autor al studiului.

De ce sunt femeile superioare, genetic, barbaților. Studiul care arata ca traiesc mai mult, sunt mai rezistente și mai sanatoase

03:10, 02.07.2024 - Un studiu realizat de un medic canadian acum patru ani avanseaza ideea ca femeile sunt superioare genetic barbaților. Adica, sunt mai longevive, mai rezistente la durere și in fața bolilor. Totul a pornit de la o experiența personala dramatica a doctorului, autor al studiului.

Percheziții la Tureni și Petreștii de Jos, intr-un dosar care privește furtul de motorina și scule pentru utilaje de pe șantierul A3-DN1 (Video)

22:15, 23.05.2024 - In data de 23 mai a.c. polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurala Turda, cu sprijinul unei grupe de intervenții din cadrul I.J.J. Cluj – Detașamentul 4 Turda, au pus in aplicare 4 mandate de percheziție domiciliara și 9 ordonanțe de percheziție a unor vehicule, in comunele Tureni și Petreștii de…

Discriminare intre sexe. Femeile din Romania se ocupa exclusiv de treburile casnice și creșterea copiilor

14:40, 10.05.2024 - Treburile casnice și ingrijirea copiilor sunt exclusiv „sarcini de femeie" in Grecia, Italia și Romania, fața de alte țari europene, potrivit unui sondaj realizat de Centrul de Studii Demografice din Barcelona.

”Escrocul Clujului”, un tanar din Campia Turzii, condamnat la 4 ani de inchisoare! Ce suma are de platit catre pagubiții sai?!

19:35, 08.05.2024 - Tanarul din Campia Turzii, Vlad Mornea, denumit ”Escrocul Clujului”, a primit sentința in prima instanța, in procesul in care era judecat pentru inșelaciune, intr-un dosar in care apar 18 parți vatamate. ”In baza art. 396 alin. 1 și 2 C.proc.pen., condamna inculpatul MVV, la pedeapsa de 4 ani inchisoare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?