Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată un decolteu GENEROS văzut de sus. Imagini care au strâmbat gâtul BĂRBAŢILOR

Publicat:

O tanara cu un bust generos a fost fotografiata in timp ce isi etala sanii intr-o bluza extrem de decoltata. Un barbat a reusit sa o fotografieze de sus, oferind o priveliste inedita pasionatilor de sani.

Imaginea a devenit virala, fiind pe placul internautilor care au ramas surprinsi de bustul femeii.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Au aparut noi imagini in cazul crimei din Braila. Barbatul a fost filmat cu cuțitul in mana inainte de a-și ucide cu sange rece iubita / FOTO

19:30, 13.06.2024 - Au fost facute publice noi imagini și informatii despre crima de la Braila! Inainte sa iși ucida iubita, barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere din curtea casei. Se vede clar ca agresorul incerca sa intre in locuinta avand un cuțit in mana.

„Tornada” pe lacul de la Martinești? (VIDEO)

10:21, 12.06.2024 - Imagini spectaculoase au fost surprinse pe lacul de la Martinești. Un vartej s-a creat tocmai in mijlocul lacului iar localnicii s-au grabit sa-l numeasca „tornada”. Fenomenul meteo neașteptat a aparut din senin, venind din spatele unei cabane situate in apropierea lacului. Forța vantului a ridicat…

Afla acum cele mai importante lucruri pe care le poți face cu un telefon și monetiza!

10:25, 07.06.2024 - Acum, mai mult ca niciodata, telefonul mobil a devenit mult mai mult decat un simplu dispozitiv de comunicare, fiind un instrument puternic care, daca este utilizat corect, poate deveni o sursa de venituri considerabile. Cu tehnologia avansata disponibila la indemana, oportunitațile de a monetiza activitațile…

Imagini cu Adelina Pestrițu in metrou. Cum s-a pozat in transportul in comun: „Faima nu te poate opri sa faci lucruri normale”

17:15, 23.04.2024 - Adelina Pestrițu a circulat cu metroul și a publicat pe rețelele sociale o fotografie realizata in timpul calatoriei. Dupa multele imagini realizate in mașini și destinații de lux, fotografia din transportul in comun a atras atenția oamenilor.

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sangeros din Moscova. Semne clare de tortura/ VIDEO

13:45, 08.04.2024 - Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroristilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de langa Moscova. In videoclip, militanții „marturisesc” ca s-ar fi indreptat spre Kiev dupa atacul terorist.


Ce parere ai despre aceasta stire?