Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată locul unde a murit Julian Sands. Ce făcea actorul britanic acolo / FOTO

Publicat:

In urma cu șase luni, , unul dintre cei mai cunoscuți actori britanici, a disparut in intr-o zona montana din California, iar acum ramașițele lui au fost gasite. Actorul a murit acolo pe un munte din California de Sud. Iata cum arata locul unde a murit acesta, dar și ce facea acolo!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un bebeluș a murit, dupa ce a fost uitat in mașina! Copilul fusese adoptat de doi barbați / FOTO

21:30, 24.06.2024 - O fetița de doar cateva luni a murit tragic dupa ce a fost lasata timp de mai multe ore intr-un SUV parcat in fața casei din Santee, San Diego, California. Parinții adoptivi ai micuței, un cuplu de barbați care o adusesera acasa recent, sunt devastati de pierdere.

Actor indragit din 'Pirații din Caraibe' a murit intr-un mod tragic. A fost atacat de un rechin, in timp ce facea surfing

12:30, 24.06.2024 - Tamayo Perry a murit duminica, la varsta de 49 de ani, dupa ce a fost atacat de un rechin in timp ce facea surfing in Hawaii. Actorul, cunoscut pentru rolurile din filmele „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” și „Ingerii lui Charlie”, lucra și ca salvamar și instructor de surfing.

Actorul din „Pirații din Caraibe”, Tamayo Perry, a murit dupa ce a fost atacat de un rechin, in timp ce facea surfing in Hawaii

12:00, 24.06.2024 - Tamayo Perry, in varsta de 49 de ani, unul dintre actorii celebrei pelicule „Pirații din Caraibe”, a murit duminica dupa ce a fost atacat de un rechin, in timp ce facea surfing in largul insulei Oahu din Hawaii.

Un actor din „Pirații din Caraibe” a murit dupa ce a fost atacat de un rechin, in timp ce facea surfing in Hawaii

11:26, 24.06.2024 - Tamayo Perry a murit duminica, la varsta de 49 de ani, dupa ce a fost atacat de un rechin in timp ce facea surfing in Hawaii. Actorul, cunoscut pentru rolurile din filmele „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” și „Ingerii lui Charlie”, lucra și ca salvamar și instructor de surfing.

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Unul dintre cei mai bogati oameni din Romania a murit la doar 68 de ani. Liviu Galan facea furori cu masinile sale de lux

12:06, 22.04.2024 - Pentru fanii fotbalului, numele regretatului om de afaceri Liviu Galan este unul extrem de cunoscut, fiind fostul finanțator al echipei FC Național. Din pacate, conform informațiilor de ultima ora, acesta a murit, fiind unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Liviu Galan, unul dintre cei mai…

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit pe strada de un tanar de 17 ani care facea școala de șoferi

17:40, 16.04.2024 - Un pieton a fost accidentat mortal, dupa ce a fost acrosat de o masina de școala condusa de un tanar de 17 ani, care se afla sub supravegherea instructorului auto, informeaza, marti, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres.

Un tanar a murit in timp ce iși facea un tatuaj, intr-un mall din Timișoara

19:15, 12.04.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani a murit, vineri, intr-un salon de tatuaj din Timișoara. Polițiștii au deschis o ancheta pentru moarte suspecta. Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați vineri, in jurul orei 16.


Ce parere ai despre aceasta stire?