Cum alegi cea mai proaspătă CARNE DE PORC pentru masa de Crăciun
Publicat:Cum alegi carnea de porc proaspata
Inainte de toate, trebuie sa te asiguri ca bucata de carne de porc are stampila sanitar veterinara. Apoi, carnea proaspata de porc nu trebuie sa se lipeasca de degete, ci trebuie sa fie tare. Carnea proaspata ar trebui sa opuna rezistenta si urma lasata de deget ar trebui sa dispara imediat. Si culoarea este semnificativa. Daca este inchisa la culoare insa are contur alb, inseamna ca s-au folosit aditivi. In functie de varsta porcului, carnea are alta culoare. Astfel, la porcii tineri, carnea este roz-albicioasa. La porcii mai batrani, carnea se inchide…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Ecrase de cartofi. Rețeta de garnitura din bucataria franțuzeasca
18:26, 27.06.2024 - Acest fel de mancare este perfect echilibrat in arome și texturi. Cartofii sunt imbogațiți cu smantana și unt pentru cremozitate, dar și cu ulei de masline pentru o nota de rafinament. Usturoiul adaugat ofera o aroma subtila, iar patrunjelul proaspat tocat ofera o nota de prospețime. Acest preparat…
Dorada in crusta de sare la cuptor
00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…
Ce sa faci cu restul de friptura de miel ramas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasa și simpla rulada din carne
12:56, 07.05.2024 - Cei mai mulți romani pregatesc foarte multa mancare de sarbatori, iar dupa constata ca nu a fost consumata in totalitate. Iata cum poți folosi resturile de friptura de miel de la masa de Paște! Iți prezentam o ețeta de rulada delicioasa cu care nu vei da greș!
Uita de friptura banala de miel pentru Paște! Reteta de rulada pentru care vei fi laudat de toti invitatii
23:36, 02.05.2024 - Au mai ramas doar cateva zile pana la sarbatorile pascale! Daca vreți sa va impresionați invitații cu preparate culinare speciale, uitați de banala friptura de miel sau drob. Incercați rețeta de rulada de miel, va fi laudata de toata lumea! Se prepara simplu și este un adevarat deliciu! Cum se prepara…
Rețeta din Imperiul Roman: Friptura de miel sau de ied cu lapte și miere
10:05, 02.05.2024 - O rețeta de friptura de miel sau de ied, care poate fi incercata cu ocazia sarbatorilor pascale, a ajuns la noi tocmai din antichitate. Aceasta provine din „Apicius”, o carte de bucate romana despre care se crede ca a fost compilata in secolul I d.Hr, potrivit British Museum. Rețeta este una dintre…
Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY
11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…
Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret
13:11, 27.04.2024 - Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…
Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios
08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…