Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reușit Răzvan Popescu să slăbească 31 de kilograme. Omul de radio, declarații exclusive la Xtra Night Show: „Singura restricție...”

Publicat:

a reușit sa slabeasca 31 de kilograme și se bucura de rezultate, dupa ce vreme de ani buni a dus o lupta pentru a ajunge la greutatea dorita. Ce a marturisit omul de radio, in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O tanara TikToker dezvaluie cum reușit sa slabeasca 30 de kilograme cu ajutorului micului dejun VIDEO

22:50, 25.06.2024 - Inceperea zilei cu un mic dejun sanatos și bogat in proteine este un pas important pentru o pierdere in greutate. Tik Tokerul Rosa Charice spune ca a pierdut 30 de kilograme in doar patru luni cu un mic dejun, care a ajutat-o sa se simta plina de energie.

Xtra Night Show. Irinel Columbeanu, de la o avere estimata la 150 de milioane de euro in 2007 la viața din azil! Declarații exclusive despre cum a pierdut totul: „Eu am facut banii, eu i-am cheltuit”

23:30, 06.06.2024 - De la extaz la agonie. Intr-o astfel de situație se afla și Irinel Columbeanu care, de aproape un an, locuiește intr-un azil. Chiar daca acum are o viața modesta și spune ca ii este recunoscator proprietarului centrului pentru ca l-a primit, nu are cum sa uite ca a pierdut totul intr-o clipa. In 2007,…

Ce a mancat la micul dejun o femeie care a reușit sa slabeasca 45 de kilograme: „ajunge pana la pranz și te simți bine“

09:31, 22.05.2024 - O utilizatoare TikTok a impartașit o rețeta de mic dejun care a ajutat-o sa slabeasca 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea. Este o rețeta simpla, ușor de facut și la indemana tuturor.

Dana Roba, convorbire telefonica cu soțul care a mutilat-o! Barbatul a contactat-o din inchisoare și a amenințat-o. Declarații exclusive

22:51, 14.05.2024 - Dana Roba face declarații exclusive despre convorbirea telefonica cu Daniel Balaciu, inca soțul ei. Ce i-a transmis barbatul din inchisoare. Make-up artist-ul vorbește și despre traumele fetițele sale. Declarații exclusive!

Cum a reușit Minodora sa slabeasca 30 de kilograme și care este secretul ei pentru a se menține in forma

10:35, 16.04.2024 - Artista a inceput procesul de slabire in 2017. A facut o operație de micșorare a stomacului și a ținut dieta. Insa și-a pierdut mama in 2022, iar pierderea a afectat-o mult, incat s-a ingrașat din nou.Minodora a reușit sa dea jos 30 de kilograme in cateva luni, ajungand la de 68 de kilograme. Acum,…

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Andreea Balan, despre ce i-a spus Victor Cornea la prima lor intalnire. Cum se completeaza cei doi in povestea de iubire. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 04.04.2024 - Andreea Balan traiește de un an cea mai frumoasa poveste de iubire alaturi de jucatorul de tenis Victor Cornea. Cei doi sunt foarte fericiți impreuna, iar cantareața ne-a vorbit despre prima lor intalnire. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” ne spus ce intrebare i-a adresat partenerul atunci cand s-au…

Xtra Night Show. Cristina Spatar iși dorește sa slabeasca. Cate kilograme și-a propus sa dea jos vedeta: „Ma straduiesc...”

10:40, 03.04.2024 - Chiar daca are o silueta de invidiat, Cristina Spatar spune ca iși dorește sa slabeasca. Vedeta a povestit ca s-a ingrașat cateva kilograme in timpul pandemiei de COVID-19, dar nu a reușit sa slabeasca de atunci, așa ca, a decis sa urmeze cu strictețe o dieta și sa faca sport.


Ce parere ai despre aceasta stire?