Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reacţionat Robert după ce a auzit ce părere are Cassandra despre bărbăţia lui

Publicat:

Cassandra le-a vorbit fetelor din casa "Mireasa pentru fiul meu" despre barbatia iubitului ei, Robert. Tânarul s-a aratat dezamagit si a spus ca daca relatia lor se va sfârsi, el va pleca acasa.

Robert de la "Mireasa pentru fiul meu" a ascultat cu lacrimile în ochi cum iubita lui, Cassandra, le povestea colegelor ei de competitie ca este dezamagita de marimea barbatiei lui.

Baiatul a spus ca daca fata va decide sa puna capat relatiei lor, el va parasi competitia si se va concentra pe cariera sportiva.

"Daca ea nu mai…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 au sarbatorit șase luni de cand s-au casatorit civil. Mesajul emoționant transmis de fosta concurenta: "Cand ma gandesc..." / FOTO

19:30, 22.06.2024 - Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sarbatoresc șase luni de cand au spus DA in fața ofițerului starii civile. Cei doi indragostiți au devenit soț și soție cu jumatate de an in urma și se pare ca relația dintre ei decurge foarte bine.

Cum a reacționat Vlad Gherman cand a vazut-o pe Oana Moșneagu in rochie de mireasa. Ce a dezvaluit actorul

15:25, 03.06.2024 - Vlad Gherman a vorbit despre reacția pe care a avut-o atunci cand a vazut-o pe Oana Moșneagu in rochie de mireasa. Cei doi s-au casatorit religios duminica, 2 iunie 2024, iar petrecerea a avut loc intr-o locație de vis.

Star Matinal. Cum a reacționat Vlad Gherman cand a vazut-o in rochie de mireasa pe Oana Moșneagu: "M-a bușit plansul..." / VIDEO

10:01, 03.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de o nunta ca-n povești! De la rochia de mireasa pana la decorul locației, totul a fost pus la punct pana la cel mai mic detaliu. Echipa Star matinal a prezentat imagini exclusive de la nunta momentului in showbiz, dar și un interviu cu cei doi miri.

Ce postare a facut Ionela dupa ce a plecat din casa Mireasa. Fanii au reacționat imediat: "Cata invidie..." / FOTO

12:00, 26.05.2024 - La scurt timp dupa ce a fost eliminata din casa Mireasa, Ionela a redevenit activa pe rețelele de socializare, acolo unde a facut publica o fotografie cu care și-a luat fanii prin surprindere. Imaginea postata de fosta concurenta a primit sute de like-uri și zeci de comentarii. 

Madi de la Mireasa, sezonul 8, și Horia, in ipostaze tandre, in videoclipul tanarului. Cum a reacționat Sergiu cand a vazut imaginile / FOTO

22:16, 23.05.2024 - Madi și Sergiu de la Mireasa s-au desparțit in urma cu cateva luni, atunci cand s-a zvonit ca unul dintre motivele separarii ar fi chiar Horia, barbatul cu care fosta concurenta ar fi pastrat legatura și in perioada in care era impreuna cu Sergiu. De curand, Madi și Horia s-au afișat impreuna, in videoclipul…

Mireasa, sezonul 9. Mama lui Vlad, intervenție telefonica. Ce parere are despre relația dintre fiul ei și Iuliana

11:00, 23.05.2024 - Vlad i-a marturisit și ca i-ar placea sa se mute in Spania și impreuna iși faceau planuri de viitor. Amandoi au spus ca sunt foarte focusați pe munca și le place sa evolueze pe plan profesional.

Amna vrea sa adopte un copil! Motivul pentru care a luat aceasta decizie și cum a reacționat David, fiul ei, atunci cand a auzit. Declarații exclusive / VIDEO

22:45, 29.04.2024 - Amna e o femeie norocoasa și implinita. Artista are parte de o cariera de succes, insa nici pe plan personal nu este deloc rau, caci il are alaturi pe fiul ei, care o susține in tot ceea ce ea iși propune sa faca. De fiecare data, cantareața ii cere sfatul baiatului de 9 ani, iar recent l-a intrebat…

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.


Ce parere ai despre aceasta stire?