Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a murit Iisus, o nouă ipoteză

Publicat:

Un doctor american, , sustine ca are o noua ipoteza legata de moartea lui Iisus, bazata pe capacitatea de coagulare a sangelui, potrivit news.sciencemag.org. Unuii cercetatori sunt insa sceptici.

Bergeron sustine ca un mecanism denumit "trauma indusa de coagularea sangelui" a jucat un rol important in decesul lui Iisus. In ultimul deceniu, medicii care lucreaza la spun ca exista o combinatie de factori care intervin in cazul a 25% din traumele pacientilor si care cresc in mod dramatic riscul unei morti foarte rapide."Triada letala"…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav: Un tanar fara permis a murit, iar doi prieteni ai lui au fost raniti

13:41, 24.06.2024 - Un grav accident rutier s-a produs in dimineata zilei de luni in judetul Teleorman, unde un tanar in varsta de 19 ani, care nu avea permis de conducere, s-a rasturnat cu un autoturism. In urma evenimentului, barbatul a murit, iar doi prieteni ai acestuia au fost raniti.

Tragedia de la fabrica de lactate din Botoșani ia amploare - Inca un barbat cazut in bazul de decantare a murit

20:15, 23.06.2024 - Un al treilea barbat care a cazut, duminica, in bazinul de decantare al unei fabrici de lactate din localitatea Ibanesti a decedat, au confirmat reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani.

Un tanar de 24 de ani a murit int-un accident rutier in Maramureș. Mașina in care se afla s-a ciocnit de un stalp de beton

12:15, 22.06.2024 - Accident cumplit in Maramureș. Trei tineri au ieșit sa se distreze, dar nimeni nu se aștepta un asemenea sfarșit tragic! In timp ce mergeau spre casa, șoferul in varsta de 20 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stalp de beton. Lovitura a fost fatala pentru unul dintre baieții aflați…

Incendii masive de vegetație in Grecia și Turcia, din cauza caniculei. Cinci persoane au murit și alte zeci sunt ranite

12:00, 21.06.2024 - Incendii masive de vegetație se manifesta in Grecia și Turcia, din cauza caniculei. Un foc pus intenționat a dus la evacuarea a doua localitați de langa Atena. Cinci persoane au fost ucise și alte zeci sunt ranite in Turcia.

Tragedie! A vrut sa dea o mana de ajutor, dar și-a gasit sfarșitul. Un roman a murit pe o autostrada din Italia, dupa ce s-a oprit sa ajute o familie. Doi copii au ramas fara tata / FOTO 

12:21, 20.06.2024 - Accident tragic pe o autostrada din Italia. Un roman in varsta de 41 de ani a murit dupa ce a fost lovit in plin de un camion. Barbatul se oprise pentru a da o mana de ajutor unor persoane carora li se stricase mașina, insa și-a gasit sfarșitul. Doi copii au ramas fara tata.

Pelerinajul de la Mecca, o tragedie in lant! Au murit peste 550 de oameni. Temperaturi de peste 46 de grade Celsius

10:00, 19.06.2024 - Pelerinajul de la Mecca a adunat, in acest an, mai bine de 1,8 milioane de credinciosi. Dar procesiunea religioasa a fost marcata de o tragedie in lant. Temperaturile au depașit 46 de grade Celsius in Arabia Sudita. Au murit peste 550 de oameni Canicula a pus stapanire pe tot Globul. Peste 550 de oameni…

Cine este romanul care a murit in luptele din Congo. Tatal tanarului de 22 de ani: „A zis ca e pentru ultima data”

14:45, 17.06.2024 - Cu ambiție și hotarare, ieșeanul Sam, in varsta de 22 de ani, a reușit sa-și cumpere un apartament pe care iși dorea sa-l mobileze. Impins de nevoia de bani, tanarul a decis sa plece intr-o misiune in Republica Democratica Congo, care s-a dovedit a fi fatala.

UPDATE Un roman de 22 de ani a murit in luptele din Congo. Patron firma securitate: „A fost ținta unei rachete trase de gruparea M23”

12:20, 16.06.2024 - Situația de securitate din Republica Democratica Congo este extrem de șubreda. Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei, prin intermediul Ambasadei sale din Luanda, Angola, a intervenit rapid dupa ce au aparut informații despre un incident grav petrecut sambata, 15 iunie 2024, langa orașul Goma.


Ce parere ai despre aceasta stire?