Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a murit, de fapt, Nika Shakarami. Ultimele imagini cu adolescenta de 16 ani cresc furia în Iran

Publicat:

Mai multe videoclipuri distribuite online o arata pe adolescenta , in timp ce protesteaza, cu cateva ore inainte de a muri. Imaginile contrazic astfel autoritațile, care au susținut ca fata nu a fost la protestele de la Teheran și ca, de fapt, ea ar fi fost aruncata de pe o cladire in construcție, de catre niște muncitori, scrie BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Macelarul din Teheran, a murit! Drag popor al Iranului, bucura-te!". Cine sunt iranienii fericiți ca Raisi a murit

14:16, 20.05.2024 - In timp ce regimul islamic incearca sa se replieze pe repede inainte dupa moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucura de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Macelarul din Teheran" se leaga epurarile masive, de zeci de…

O adolescenta de 17 ani a murit in accidentul provocat de prietenul ei de 19 ani

10:25, 13.05.2024 - O adolescenta de 17 ani a murit in accidentul provocat, azi noapte, de prietenul ei de 19 ani, pe DN 59 A, in județul Timiș, potrivit debanat.ro. Tanarul, de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59 A dinspre Timișoara inspre localitatea Beregsau Mare. Intr-o curba la stanga a pierdut controlul asupra…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Internata cu „furia laptelui”, o proaspata mamica a intrat in șoc toxico-septic și a murit. Ce s-a intamplat

12:30, 08.04.2024 - Un caz straniu s-a petrecut la finele saptamanii trecute in Sibiu, unde o lauza de doar 32 de ani a murit dupa trei stopuri cardio-respiratorii. Tanara nascuse cu doar o saptamana inainte.

O adolescenta de 16 ani si-a aruncat copilul nou-nascut pe un camp, unde a murit

10:05, 08.04.2024 - Un nou-nascut a fost gasit mort, duminica, pe un teren situat in afara localitatii Turt. Mama acestuia, o adolescenta, a fost identificata de politisti si transportata la spital pentru ingrijiri. „La data de 7 aprilie a.c., in jurul orei 14.00, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean…

Cine este Sara, adolescenta care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool / VIDEO

22:35, 07.04.2024 - Cine este Sara, adolescenta de 15 ani care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool și ar fi fost la o petrecere la verișoara ei. Ce au spus apropiații despre tragedie.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.


Ce parere ai despre aceasta stire?