Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a început povestea de dragoste dintre Claudia Patrășcanu și Gabi Bădălau. Ce spune artista după divorț: " „S-au întâmplat niște lucruri…”

Publicat:

Dupa cum bine știm, Claudia Patrașcanu și au ales sa mearga pe drumuri separate in viața, asta in urma cu cateva luni, dupa ce o perioada buna de timp s-au luptat sa obțina divorțul de separare. Cu toate acestea, in urma cu puțin timp, in cadrum unei emisiuni TV, artista a ales sa vorbeasca despre relația cu tatal copiilor, acolo unde a fcaut dezvaluiri despre primele lor intalniri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura de teatru! Gabi Badalau a plecat cu fosta soție Claudia Patrașcanu și copiii in vacanța, la Paris! Se impaca cei doi?!

19:25, 01.07.2024 - Gabi Badalau iși alina ranile in sanul familiei, dupa desparțirea cu scandal de Bianca Dragușanu. Omul de afaceri a aparut de mana la petrecerea Viva cu o tanara rusoaica, Daria, și apoi a anunțat desparțirea de Bianca Dragușanu, pe motiv ca l-ar fi inșelat cu chipeșul medic Auday Al-Ahmad, noteaza…

Ce se intampla in procesul dintre Gabi Badalau și Claudia Patrașcanu! ”Batalia” se da in instanța, pentru creșterea copiilor

10:45, 11.06.2024 - Cu toate ca sunt divorțați de ceva timp, Gabi Badalau și Claudia Patrașcanu continua sa se judece in instanța in ceea ce-i privește pe cei doi copii pe care ii au impreuna. Recent, magistrații au amanat din nou cauza in procesul intentat de Claudia Patrașcanu impotriva fostului ei partener de viața. 

Xtra Night Show. Gabi Badalau a depus plangere penala, dupa scandalul cu Claudia Patrașcanu! Afaceristul, acuzații de furt: „Ma șantajeaza” / VIDEO

22:45, 17.05.2024 - Gabi Badalau a mers la Poliție și a depus plangere penala, dupa scandalul cu Claudia Patrașcanu! Afaceristul, acuzații de furt! Ce a marturisit iubitul Biancai Dragușanu, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Soacra, soacra... Mama lui Gabi Badalau nu are liniște pana nu o pune la respect pe fosta nora! Claudia Patrașcanu chemata din nou in fața judecatorilor

22:56, 15.05.2024 - Mama lui Gabi Badalau nu are liniște pana nu o pune la respect pe fosta nora! Rodica Badalau a chemat-o, din nou, pe Claudia Patrașcanu in fața judecatorilor. Razboiul dintre artista, fostul soț și familia acestuia pare ca nu se ma termina.

Xtra Night Show. Claudia Pavel a dat lovitura in America! Artista are un succes considerabil: „S-au intamplat lucruri minunate” / VIDEO

10:35, 10.05.2024 - Claudia Pavel a dat lovitura in America! Artista are un succes considerabil și se bucura cu tot ceea ce traiește in momentul de fața. In exclusivitate pentru Xtra Night Show, cantareața a vorbit despre viața ei de acum. Iata ce marturisiri a facut vedeta!

In ce relații a ramas Julia Chelaru cu Andreea Banica și Claudia Patrașcanu, dupa destramarea trupei Exotic: „Pe mine nu m-a sunat nimeni”

16:05, 06.05.2024 - Julia Chelaru facea senzație la inceputul anilor 2000 in trupa Exotic, alaturi de Claudia Patrașcanu și Andreea Banica, insa dupa destramarea trupei, fiecare a luat-o pe drumul sau. In ce relații au ramas cele trei artiste.Julia Chelaru a fost casatorita timp de noua ani cu Bogdan Jianu, cei doi divorțand…

Xtra Night Show. Ce relație are in prezent Claudia Patrașcanu cu Gabi Badalau. Cum se ințeleg cei doi: "Nimeni nu este perfect..." / VIDEO

23:00, 29.04.2024 - In aceasta seara, in emisiunea Xtra Night Show, Claudia Patrașcanu a avut o intervenție telefonica și a vorbit despre relația pe care o are in prezent cu Gabi Badalau. De asemenea, vedeta a spus și cum a ajutat-o credința in Dumnezeu de-a lungul timpului.

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.


Ce parere ai despre aceasta stire?