Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Culoare în Pasajul Romlux! Cum se va schimba pasajul în această vară

Publicat:

va deveni o “panza” pentru street art. Astfel intrarea in municipiul dintre Priseaca, se va umple de culori Post-ul Culoare in ! Cum se va schimba pasajul in aceasta vara apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum ne ajuta zimbrii in lupta cu CO2. O turma de 170 de capete, introdusa recent in Romania, schimba calculele ecologiștilor

18:50, 15.05.2024 - O turma de 170 de zimbri reintroduși in Munții Țarcu, din țara noastra, ar putea ajuta la stocarea emisiilor de CO2 echivalente cu indepartarea a aproape 2 milioane de mașini de pe șosea timp de un an, potrivit unei noi cercetari.

Vremea se schimba radical! Nu scapam de ploi, iar de duminica temperaturile sufera modificari importante

15:50, 10.05.2024 - Vremea este capricioasa in Romania, potrivit avertismentelor meteorologilor. Dupa o perioada in care ploile și temperaturile scazute au dominat peisajul, acum soarele iși face simțita prezența, aducand cu el valori termice apropiate de cele din plina vara

Mihai Neșu a rupt tacerea despre divorț. Detaliul despre fosta lui soție schimba totul: “Vreau sa știe lumea”

17:45, 04.05.2024 - Mihai Neșu, in varsta de 41 de ani, a decis sa spuna tot adevarul despre divorțul sau, dupa ce s-a zvonit ca fosta soție, Maria, l-a parasit in urma accidentului grav din 2011. Fostul fotbalist a spus cum au stat lucrurile, de fapt. Mihai Neșu a dat carțile pe fața despre divorțul de soție La […] The…

Cele patru zodii care iși vor schimba radical viața in prima saptamana din mai 2024. Ce transofrmari vor suferi

18:16, 29.04.2024 - In fiecare zi, miliarde de oameni sunt influențați de mișcarile planetelor și de energiile cosmice care iși fac simțita prezența in viața noastra. Care sunt zodiile care iși schimba viața radical in perioada urmatoare.

Decizie cu impact major in Parlamentul European: situația se schimba radical in toata Europa

18:10, 24.04.2024 - Parlamentul European a decis cu o majoritate covarșitoare de voturi retragerea UE din Tratatul Carta Energiei, un acord internațional depașit care ar fi ingreunat tranziția energetica, informeaza Mediafax.

Apar doua televiziuni noi in Romania, care vor schimba serios piața

08:35, 18.04.2024 - Piața de televiziune din Romania are o oferta destul de limitata in ceea ce privește difuzarea de filme sau seriale, majoritatea oamenilor preferand sa plateasca abonamente la platformele de streaming.

Guvernul schimba a treia oara „taxa pe boala”. Cum se va percepe CASS

23:00, 11.04.2024 - Guvernul modifica pentru a treia oara „taxa pe boala”, anunța premierul Marcel Ciolacu. El afirma ca se percepe CASS doar pentru concediile medicale in cazul bolilor obișnuite, a celor ce impun carantina și reducerea cu 25% a timpului de lucru, potrivit jurnalul.ro. Am decis pentru a treia oara sa reanalizam…

PSD Vrancea anunța racolarea unui nou primar PNL. Intreaga organizație va schimba partidul

18:05, 05.04.2024 - Primarul comunei Dumitresti, Adrian Viorel Banaurs, si intreaga echipa a PNL Dumitresti, au trecut la PSD si vor participa din partea social-democratilor la alegerile locale, a anuntat, presedintele PSD Vrancea, Nicusor Halici.


Ce parere ai despre aceasta stire?