Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica Andreei Tonciu. Rebeca s-a întors cu un virus din Dubai: ”De patru zile nu dorm” / VIDEO

Publicat:

trece printr-o perioada dificila, in aceste momente. Ultimele zile au fost grele pentru ea și familia ei, dupa ce fiica ei a ajuns la spital și a avut nevoie de perfuzii. La cateva zile distanța, vedeta a explicat de ce s-a simțit rau Rebeca, dupa vacanța din Dubai.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Probleme de sanatate pentru fiica lui Tzanca Uraganu! Alina Marymar este disperata: ”Nu a putut manca...”

20:40, 26.06.2024 - Clipe dificile pentru Tzanca Uraganu și Alina Marymar! Fiica lor se confrunta, in aceste momente, cu probleme de sanatate! Micuța Anastasia se simte rau, iar Alina Marymar cauta soluții pentru a o trata! Iata despre ce este vorba!

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania

11:36, 09.04.2024 - Sursele citate anterior indica un infarct drept cauza decesului soției ambasadorului Rusiei la București. The post PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.


Ce parere ai despre aceasta stire?