Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CTP, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: „Să fie numit Înalt Reprezentant al ONU pe baza celor 1,92 m pe care îi măsoară”

Publicat:

Avand in vedere faptul ca președintele Romaniei, , pare sa fi ramas fara sprijin in cursa pentru șefia NATO, gazetarul a transmis miercuri, 19 iunie, un mesaj pe contul sau de Facebook.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mark Rutte, numit oficial noul sef al NATO. Cand preia mandatul si ce misiuni grele are in fata

12:05, 26.06.2024 - Aliații NATO l-au ales miercuri pe Mark Rutte drept urmatorul șef al NATO. Numirea sa a devenit o formalitate dupa ce singurul sau rival, președintele Klaus Iohannis, a anunțat saptamana trecuta ca a renunțat la cursa, nereușind sa caștige teren, scrie observatornews.ro .

Val de ironii la adresa lui Iohannis dupa ce a felicitat naționala Romaniei la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au ramas fara glas, iar alții au prins glas”

20:21, 17.06.2024 - Dupa victoria obtinuta de tricolori impotriva Ucrainei, cu scorul de 3-0, luni, in Grupa E de la EURO 2024, Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj in care a felicitat nationala de fotbal a Romaniei. Postarea sa a fost primita insa cu ironii pe rețeaua de socializare.

Iohannis a numit-o pe Olivia Toderean ambasadoare a Romaniei in Egipt si Republica Djibouti

18:25, 05.06.2024 - Klaus Iohannis a semnat miercuri, 5 iunie 2024, mai multe decrete. Președintele Romaniei a numit-o pe Olivia Toderean ambasadoare a Romaniei in Egipt si Republica Djibouti. Urmarește Romania Libera pe X, Facebook și Google News!

Ciolacu, ironic la adresa lui Geoana: Am crezut ca domnul Geoana se ocupa cu razboaiele, nu cu lansari de carti

08:40, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, s-a declarat „ferm convins”, duminica seara, de faptul ca Mircea Geoana, actualul secretar general adjunct al NATO, va candida la alegerile prezidențiale. Șeful PSD a declarat ca a crezut ca acesta „se ocupa cu razboaiele”, data fiind actuala sa funcție, nu…

Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Ești bine?”

09:15, 29.04.2024 - Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primaria Capitalei, i-a transmis un mesaj, duminica, liderului PSD, Marcel Ciolacu. O postare plina de ironii, in care candidatul la Primaria Generala il intreaba, la un moment dat, pe Ciolacu daca e „stresat”, edilul scriind, pe Facebook, faptul ca a observat…

CTP nu mai colaboreaza cu Recorder dupa 6 luni de emisiuni pe YouTube, „din motive dincolo de voința subsemnatului”

10:06, 12.04.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunțat vineri, 12 aprilie, ca nu va mai participa la emisiunea online produsa de Recorder și difuzata pe YouTube, fara sa explice motivul concret. Recorder și CTP au rupt colaborarea dupa jumatate de an.„CAP la CAP la capat Mulți urmaritori ai emisiunii CAP la CAP,…

Forțe proaspete in magistratura - Președintele Iohannis a numit in funcție sute de judecatori și procurori

12:50, 08.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, 8 aprilie 2024, decretele de numire in funcție a judecatorilor și procurorilor care au promovat concursul de admitere in magistratura, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, in perioada 7 iulie 2023 – 6 martie 2024.  295 de judecatori…


Ce parere ai despre aceasta stire?