Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CTP, despre Iohannis: 'E bun la sanatoriul de boli nervoase, discursul e o badijonare la creier'

Publicat:

il desființeaza pe presedintele pentru discursul sau. „Nu numai elevii, si vrabia poate sa cada de pe creanga in curtea scolii in momentul in care dansul vorbeste. Nu am nicio surpriza in discursul sau.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CTP, despre nationala Romaniei: „Nici nu jucam fotbal inainte de preliminarii, dar acum s-a produs o schimbare vizibila și imbucuratoare”

17:45, 23.06.2024 - Dupa primele doua meciuri ale Romaniei la EURO 2024, gazetarul Cristian Tudor Popescu spune, intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, ca "e prima data dupa nici nu mai știu cați ani cand ma uit cu placere la ce joaca naționala de fotbal a Romaniei". Cristian Tudor Popescu respinge ideea unui "egal…

CTP, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: „Sa fie numit Inalt Reprezentant al ONU pe baza celor 1,92 m pe care ii masoara”

12:15, 20.06.2024 - Avand in vedere faptul ca președintele Romaniei, Klaus Iohannis, pare sa fi ramas fara sprijin in cursa pentru șefia NATO, gazetarul Cristian Tudor Popescu a transmis miercuri, 19 iunie, un mesaj pe contul sau de Facebook.

Discursul usturator al unei șefe de promoție: „Scoala ne-a invațat cum sa fim superficiali și ipocriți, nu sa ne dezvoltam etic și moral”

08:45, 08.06.2024 - Discursul clasic, laudativ pe care șefii de promoție il transmit colegilor și profesorilor la ceremonia de finalizare a liceului a fost inlocuit, intr-o școala din Arad, de o descriere curajoasa și usturatoare a sistemului romanesc de educație.

Zilele Amintirii Holocaustului. Joe Biden condamna antisemitismul in contextul protestelor propalestiniene din SUA

22:46, 07.05.2024 - Presedintele SUA. Joe Biden, condamna solemn antisemitismul, marti, la Capitoliu, in contextul in care Casa Alba denunta incidentele produse la manifestatiile propalestiniene din unele campusuri universitare americane, relateaza France-Presse, potrivit news.ro.Acest discurs are loc in cadrul ceremoniei…

Gesturile rușinoase ale lui CTP, ziua-n amiaza mare. Exigentul gazetar și-a etalat, la propriu, 'bijuteriile', oripilandu-i pe toți cei prezenți!

19:46, 24.04.2024 - Ajuns la varsta de 67 de ani, Cristian Tudor Popescu pare din ce in ce mai dezinhibat! Nu de alta, dar dupa o partida de tenis, celebrul gazetar a ramas la bustul gol, ba chiar și-a etalat “bijuteriile” in toata splendoarea. Și NU, nu este o gluma și nici o exagerare.

CTP nu mai colaboreaza cu Recorder dupa 6 luni de emisiuni pe YouTube, „din motive dincolo de voința subsemnatului”

10:06, 12.04.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunțat vineri, 12 aprilie, ca nu va mai participa la emisiunea online produsa de Recorder și difuzata pe YouTube, fara sa explice motivul concret. Recorder și CTP au rupt colaborarea dupa jumatate de an.„CAP la CAP la capat Mulți urmaritori ai emisiunii CAP la CAP,…

Procurorul general ii cere presedintelui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu (surse)

22:05, 03.04.2024 - Procurorul general Alex Florenta ii solicita presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarului Mineriadei din iunie 1990, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES. CONTEXT: Initial, in iunie 2017, fostul presedinte Ion Iliescu a fost trimis in judecata…


Ce parere ai despre aceasta stire?