Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CS:GO: Flipsid3 Tactics se va rebrăndui

Publicat:

Una dintre cele mai cunoscute echipe europene – dar și din lume –, Flipsid3 Tactics se va rebrandui in urma formarii unui parteneriat cu eSportsPools (ESP), o alta companie care se ocupa cu pariuri in eSports.

Astfel, ea va fi cunoscuta sub numele de Flipsid3 Tactics ESP – sau F3.ESP mai pe scurt – și va avea și o noua emblema. Ramane insa de vaut daca este vorba doar de echipa de CS:GO a organizației ucrainene sau și de jucatorii de Crossfirea, Hearthstone, Dota 2 sau StarCraft II.

ESportsPools (ESP) este a treia companie de pariuri care se implica direct…

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consiliul Concurenței, cu ochii pe o companie de producatoare de oxigen medicinal. Ce amenzi risca firma

15:20, 26.06.2024 - Consiliul Concurentei a efectuat o inspectie pe neașteptate la unul dintre principalii producatori de oxigen medicinal din tara, unde exista suspiciuni de pozitie superioara de negociere in relația cu un spital de urgența.

Cream o companie care va fi tinuta minte ca a inlocuit țigarile cu un portofoliu de produse revoluționare

14:25, 13.06.2024 - In 2008, cand Philip Morris International (PMI) a inceput investitiile in cercetarea si dezvoltarea produselor fara fum, paream prea indrazneti pentru o industrie care nu a inovat o perioada destul de lunga. Ambitia noastra de a construi un viitor fara fum se baza pe faptul ca ințelegem milioanele de…

DEER și-a desemnat caștigatorii competiției “Trofeul Electricianului 2024”. Cei mai buni specialiști vor concura la Cluj-Napoca, la faza pe țara

13:40, 31.05.2024 - DEER, companie membra a Grupului Electrica, și-a desemnat, dintre cei mai buni specialiști, caștigatorii pe companie ai concursului profesional ”Trofeul Electricianului”. Aceștia vor participa, in perioada 7-12 iulie, la Cluj-Napoca, la faza pe țara a competiției.

Profitul PPC, compania care a preluat Enel, a explodat cu peste 70%: Secretul a fost dezvaluit de companie

19:30, 21.05.2024 - Grupul grec PPC, care a achizitionat operatiunile Enel din Romania, a inregistrat un profit net de 86 de milioane de euro, in primul trimestru al anului, in crestere cu 68,6%, de la 51 de milioane de euro in trumestrul 1 din 2023.

Investiție majora in agricultura: Un miliardar și fost premier al Cehiei, preia o companie din Cluj

10:50, 11.05.2024 - Comisia Europeana a aprobat tranzacția dintre Agrofert, companie ceha deținuta de fostul premier Andrej Babis, și traderul de cereale East Grain din județul Cluj, conform unui comunicat oficial al Comisiei.

Licitatii publice: O companie din Suceava va asigura asistenta tehnica in cadrul proiectului Departament Mama si Copilul din cadrul SCJU Sf. Apostol Andrei Constanta“ (DOCUMENT)

17:05, 29.04.2024 - Consiliul Judetean Constanta a atribuit un contract de servicii de verificare tehnica pentru proiectare faza PT si asistenta tehnica pentru proiectul "Construire Corp nou Departament Sanatatea mamei si copilului Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Constanta Contractul in valoare de…

Recomandarile lui Adrian Cristea in Supersaptamana de pariuri

17:35, 22.04.2024 - La inceput de saptamana, e timpul sa trecem in revista evenimentele majore programate. Este randul lui Adrian Cristea, influencer in SuperSocial, sa vina cu recomandarile lui de partide pe care nu ar trebui sa le ratezi.

Jaf in energia romaneasca! O firma deținuta de Lukoil a manipulat piața impreuna cu doua societați insolvente

15:55, 15.04.2024 - Rușii care fac afaceri in Romania se ocupa de matrapazlacuri. Un exemplu in acest sens il reprezinta o companie controlata de Lukoil care a incalcat regulile de funcționare a pieței de energie. Land Power, o companie deținuta de rușii de la Lukoil, printr-o subsidiara din Olanda, și doua firme aflate…


Ce parere ai despre aceasta stire?