Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crucificat! Un bărbat a fost găsit bătut în cuie, pe un gard

Publicat:
Crucificat! Un bărbat a fost găsit bătut în cuie, pe un gard

Un tanar a fost gasit batut in cuie pe un gard, intr-un atac brutal. Incidentul șocant a avut loc intr-o zona rezidențiala unde se aflau insa și chirii de vacanța, in timpul unui weekend aglomerat de sarbatori.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce si-a batut concubina si pe fiica acesteia, in Brașov

17:41, 24.06.2024 - Un barbat din judetul Brasov a fost retinut si apoi arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de violenta in familie, dupa ce si-a batut concubina, iar verificarile politistilor au aratat ca, cu doar o zi in urma, o batuse si pe fiica femeii.

Alerta in orașul german Mannheim. Un barbat care a atacat cu cuțitul mai mulți oameni, impușcat de polițiști

16:50, 31.05.2024 - Un barbat a atacat cu cuțitul mai mulți oameni in orașul german Mannheim, vineri, declanșand o alerta și o intervenție rapida a poliției. Incidentul s-a produs in jurul pranzului, iar atacatorul a ranit cel puțin trei persoane. 

Un barbat din Dambovița, batut de un tanar in plina strada, in urma unui joc de noroc. Agresorul a fost reținut de polițiști

15:05, 26.05.2024 - Un barbat din comuna Poiana, in varsta de 31 de ani, a fost victima unui consatean! Acesta a fost batut in plina strada de un tanar de 23 de ani, pe fondul unui conflict spontan generat in urma unui joc de noroc. Incidentul s-a consumat vineri, 24 mai, pe strada Orhideelor, din comuna Poiana. Cum este…

Incident revoltator in Cluj. O polițista a pulverizat din greșeala spray lacrimogen in fața colegului ei, care se chinuia sa imobilizeze un barbat / VIDEO

13:45, 09.05.2024 - Incident halucinant in Cluj! O polițișta a pulverizat, din greșeala, spray lacrimogen in fața colegului ei, in timp ce el se chinuia sa imobilizeze un barbat. Incidentul a fost filmat și a atras o mulțime de reacții negative!

Ultima ora: Un barbat din Ploiești s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc

21:31, 08.05.2024 - Un barbat care ameninta ca se arunca de la etajul al saselea al unui bloc din municipiul Ploiesti si-a dus la final amenintarea, in prezenta reprezentantilor mai multor institutii.Incidentul a avut loc miercuri seara.”La data de 8 mai a.c., in jurul orei 20.

Campionul MMA acuzat ca a rapit și batut un barbat este liber. Ce interdicție are Alin Chirila

13:50, 07.05.2024 - Alin Chirila, campion european la arte marțiale mixte (MMA), este acuzat ca a rapit un barbat, l-a bagat cu forța in mașina personala și apoi l-a batut timp de o ora, amenințandu-l apoi cu moartea daca va vorbi cu polițiștii.

EXCLUSIV VIDEO: Un barbat a fost batut in autobuzul Baia Sprie – Baia Mare (ACTUALIZARE)

11:30, 30.04.2024 - Imagini greu de urmarit ieri dupa-amiaza pe autobuzul Urbis care circula pe ruta Baia Sprie – Baia Mare. The post EXCLUSIV VIDEO: Un barbat a fost batut in autobuzul Baia Sprie – Baia Mare (ACTUALIZARE) first appeared on Informatia Zilei .

In Sydney, un barbat inarmat cu un cuțit a atacat vizitatorii unui centru comercial. Sint morți 

12:20, 13.04.2024 - In Sydney, un barbat cu un cuțit a atacat vizitatorii unui centru comercial, relateaza news.com.au. Incidentul a avut loc la mall-ul Westfield din zona Bondi Junction. Vizitatorii centrului comercial au declarat ca atacatorul era inarmat cu o "lama mare". Cel puțin patru persoane au fost ucise in urma…


Ce parere ai despre aceasta stire?