Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CROITORIE DESCHISĂ PE BANII UE. O femeie din Taraclia a câștigat un grant de 54 de mii de lei

Publicat:

O femeie din satul Corten, raionul Taraclia, si-a vazut visul indeplinit cu ajutorul banilor europeni. Ea a deschis un atelier de croitorie in casa parinteasca, dupa ce a castigat un grant de 54 de mii de lei din partea . ”Eu mereu lucram in casa, intr-o camera.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Europeana a aprobat un pachet de ajutor pentru Ucraina care va fi finanțat din banii confiscați ai rușilor (surse)

18:06, 24.06.2024 - Ministrii de externe ai Uniunii Europene au aprobat un ajutor militar de 1,4 miliarde de euro pentru Ucraina, pachetul urmand sa fie finantat pentru prima data din veniturile provenite din activele inghetate ale Bancii Centrale a Rusiei.

Pe ce a cheltuit Dan Ciotoi de la Generic milionul de euro caștigat cu „Banii n-aduc fericirea”: „Am hranit 9 familii!”

20:55, 18.06.2024 - Dan Ciotoi (68 de ani), solistul trupei Generic, a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre starea sa de sanatate, dupa cele doua operații de cancer la colon. Click! a aflat și pe ce s-a dus milionul de euro caștigat la nunți. „Acum sunt bine, am avut deja spectacole, mi-am revenit. Trebuie sa țin regim,…

Ce a facut Alex Velea cu banii pe care i-a caștigat in primii ani de cariera. Cat de mult l-a schimbat Antonia

17:01, 13.06.2024 - Deși a caștigat sume impresionante de bani in primii ani de cariera, Alex Velea nu a facut investiții prea mari pana nu a aparut Antonia in viața lui. Artista a avut o influența pozitiv asupra partenerului sau.

O femeie va fi judecata dupa ce și-a furat propria mașina de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns

18:00, 27.04.2024 - O femeie din Argeș a fost trimisa in judecata pentru furt dupa ce și-a sustras de la amanet propria mașina. Romanii iși amaneteaza tot mai mult obiectele de valoare pentru a-și putea acoperi cheltuielile.

(foto) O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tanar, a caștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina

12:56, 25.04.2024 - Alejandra Marisa Rodriguez, avocata și jurnalista in varsta de 60 de ani, din Buenos Aires, a caștigat de curand titlul de Miss Buenos Aires și astfel s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina, scrie digi24.ro .

O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tanar, a caștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina

11:45, 25.04.2024 - Alejandra Marisa Rodriguez, avocata și jurnalista in varsta de 60 de ani, din Buenos Aires, a caștigat de curand titlul de Miss Buenos Aires și astfel s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina.

Iustin Cionca: „Avem 18 proiecte europene cu confinantare de doar 2% din banii aradenilor!”

16:10, 23.04.2024 - ADVERTORIAL. Consiliul Judetean Arad a reusit ceea ce foarte putine Consilii Judetene din tara au putut: a castigat 18 proiecte europene cu confinantare de numai 2%! Adica, a castigat peste 300 de milioane de lei si a contribuit cu doar 6 milioane!


Ce parere ai despre aceasta stire?