Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criză pe piața auto, Dacia schimbă strategia - După scumpiri, vin reduceri de mii de euro

Publicat:

Dacia reduce prețurile la intreaga gama de modele, oferind reduceri semnificative la toate vehiculele. Datele analizate de Profit.ro releva ca versiunea de 65 CP a modelului Spring este acum cu aproximativ 2.000 de euro mai ieftina, in timp ce Sandero inregistreaza reduceri de peste 1.000 de euro, in special pentru echiparile de top.

Dacia, care se adreseaza unei clientele atente la buget, se confrunta cu impactul cererii reduse, exacerbat de creșterile de preț anterioare din 2022, din cauza escaladarii costurilor materiilor prime, componentelor și logisticii. In consecința, Dacia este acum…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Criza incredibila pe piața imobiliara din Marea Britanie: E nevoie de constructia unui oraș de dimensiunea Londrei

07:05, 26.06.2024 - Criza locuintelor din Marea Britanie a devenit atat de acuta incat urmatorul guvern va trebui sa construiasca echivalentul unui alt oras de marimea Londrei pentru a compensa cinci decenii de constructii sub obiectivele stabilite, arata o analiza a datelor oficiale, potrivit Bloomberg.

Dacia Logan da lovitura anului și recucerește piața din Europa: Dealerii au cerut insistent sa aiba in showroom mașina romaneasca

05:30, 13.06.2024 - Dacia Logan revine pe cea mai mare piața auto din Europa, in Germania și asta la cererea dealerilor. In urma cu 4 luni, modelul Dacia Logan fusese scos de pe piața, dar pentru ca dealerii au observat o creștere puternica a cererii, acum modelul este reintrodus, informeaza Profit.ro.

Americanii schimba strategia: Au pus in mișcare planul pentru a opri razboiul din Orientul Mijlociu

09:10, 04.06.2024 - Statele Unite au declarat luni ca doresc ca Consiliul de Securitate al ONU sa adopte o rezolutie care sa sprijine propunerea prezentata de presedintele Joe Biden pentru a pune capat luptelor dintre Israel si militantii palestinieni Hamas in Fasia Gaza, anunta Reuters, informeaza News.ro.

Piața imobiliara se schimba radical in Europa și Romania: Apartamentele nu mai prezinta interes uriaș

15:45, 24.04.2024 - Jumatate dintre companiile imobiliare din Europa Centrala (49%) estimeaza ca investitiile in domeniu vor creste in acest an si doar 19% se asteapta la o scadere, fata de 51% in 2023, pe fondul imbunatatirii perceptiei cu privire la potentialul de crestere din aceasta piata, potrivit studiului Deloitte…

Apar doua televiziuni noi in Romania, care vor schimba serios piața

08:35, 18.04.2024 - Piața de televiziune din Romania are o oferta destul de limitata in ceea ce privește difuzarea de filme sau seriale, majoritatea oamenilor preferand sa plateasca abonamente la platformele de streaming.

Alerta in farmacii: Val de scumpiri fara precedent - Cand se poate schimba situația

08:36, 12.04.2024 - Inflația a scazut la 6,6% in luna martie a acestui an, totuși prețurile raman semnificativ mai ridicate in comparație cu anii precedenți. Cei mai afectați sunt oamenii care sunt dependenți de medicamente, deoarece acestea se numara printre produsele cu cele mai mari creșteri de prețuri.

FOTO | A fost lansat modelul Dacia care va cuceri Europa: Dotari de top la un preț extrem de mic

19:51, 08.04.2024 - Dacia a anunțat prețurile pentru noul model Spring 2024. Versiunea electrica incepe de la 11.800 de euro prin programul Rabla Plus.Debutand in prima jumatate a anului 2021, primul automobil electric din gama Dacia a obținut deja un succes notabil, cu peste 140.

Preturile productiei industriale au scazut cu 6,3% in februarie comparativ cu anul trecut

11:55, 02.04.2024 - Preturile productiei industriale pe total (piata interna si piata externa) au scazut cu 6,3% in luna februarie 2024, comparativ cu februarie 2023, si cu 0,8% fata de luna precedenta, arata datele publicate, marti, de Institutul National de Statistica (INS), conform Agerpres. Potrivit sursei citate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?