Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRIZA IMIGRANŢILOR. Franţa alocă peste 600 de milioane de euro pentru refugiaţi

Publicat:

Franța va aloca peste 600 milioane de euro pentru refugiați, pana la sfarșitul anului 2017. Pentru 2016, 279 milioane de euro in credite suplimentare vor fi deblocați, a anunțat premierul in cursul unei dezbateri in Parlament privind criza migratorie. In 2017, aceste credite urmeaza sa atinga 334 de milioane, au anunțat surse apropiate șefului guvernului.

Premierul a anunțat de asemenea crearea a 900 de posturi suplimentare in randul forțelor de ordine, in special in poliția de la granițe, in cadrul luptei impotriva imigrației ilegale, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Viktor Orban spune ca Germania s-a transformat din cauza imigranților: „Gustul nu mai este acelasi, mirosul nu mai este acelasi”

16:55, 21.06.2024 - Premierul ungar Viktor Orban, aflat intr-o vizita la Berlin, a declarat vineri, 21 iunie, ca Germania nu mai seamana cu cea de acum un deceniu, din cauza migrației masive, și ca acum este „o lume colorata”, au relatat Agerpres și news.ro.„Daca este sa o compar cu tara de acum zece ani, gustul nu mai…

Norvegia aloca aproape 100 de milioane de euro pentru sectorul energetic din Ucraina, dupa ce atacurile Rusiei l-au afectat grav

15:05, 16.06.2024 - Premierul norvegian Jonas Gahr Store a declarat intr-un comunicat preluat duminica de AFP ca tara sa va aloca 1,1 miliarde de coroane (circa 96 de milioane de euro) pentru reparatii ale infrastructurii energetice a Ucrainei si asigurarea furnizarii de electricitate inainte de iarna viitoare.

Republica Moldova primește 9 milioane de euro de la UE pentru intarirea sistemului de aparare antiaeriana

09:25, 14.06.2024 - Republica Moldova iși va consolida capacitațile de aparare antiaeriana grație unui nou pachet de sprijin nerambursabil de 9 milioane de euro oferit de Uniunea Europeana. Acest sprijin face parte din Instrumentul European pentru Pace (EPF), a anunțat Ministerul Apararii.

Premierul slovac Robert Fico incepe recuperarea dupa tentativa de asasinat

21:15, 30.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico a fost supus unor noi controale care confirma evolutia pozitiva a starii sale de sanatate. El a inceput procesul de recuperare, transmite spitalul unde este internat.

Viktor Orban e suparat ca „a ramas singur in lupta pentru pace” in UE, dupa ce aliatul sau Roberto Fico a fost la un pas sa fie omorat

22:01, 16.05.2024 - Premierul ungar de dreapta Viktor Orban s-a prezentat, joi, drept „singurul ramas sa lupte pentru pace” in UE dupa tentativa de asasinat asupra aliatului sau, premierul social-democrat slovac Robert Fico, relateaza agentiile AFP si MTI.

VIDEO Cine este barbatul care l-a impușcat pe premierul slovac: ultimul mesaj inainte sa dezlanțuie atacul

18:11, 15.05.2024 - Apar primele date despre cel care a tras in premierul slovac, Robert Fico, aflat acum in stare grava la spital.Potrivit canalului Joj TV, Robert Fico a fost impușcat de un barbat de 71 de ani, din orașul Levice din vestul Slovaciei.

AJUTOR MILITAR UE trimite un ajutor de 68 milioane euro in Fașia Gaza

10:21, 29.04.2024 - Uniunea Europeana a anuntat vineri un nou ajutor umanitar de 68 de milioane de euro pentru palestinienii din Fașia Gaza. The post AJUTOR MILITAR UE trimite un ajutor de 68 milioane euro in Fașia Gaza first appeared on Informatia Zilei .

Producatorii de cereale vor beneficia de credite oferite de stat

17:55, 12.04.2024 - PROIECTUL de lege care prevede crearea unui mecanism de creditare de urgența a producatorilor de cereale in vederea acoperirii cheltuielilor pentru lucrarile agricole din aceasta primavara a fost votat de Parlament in lectura a doua. Documentul prevede ca Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?