Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criza economică şi nodul gordian al noii ordini mondiale

Publicat:

În luna martie 2009 am publicat în acest cotidian o analiza intitulata "Cinci mituri ale crizei economice mondiale". Cum între timp au avut loc evolutii semnificative ale acesteia, de mare impact si importanta pentru viata fiecaruia dintre noi, revin asupra subiectului cu o analiza actualizata în dorinta de a ajuta opinia publica sa cunoasca mai bine ce se întâmpla în umbra cancelariilor politice.

Încheierea fara rezultate concrete a ultimei reuniuni a ministrilor de Finante din si a guvernatorilor bancilor…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Analiza FES: Romania colecteaza cele mai puține taxe comparativ cu statele din centrul și estul Europei

16:40, 17.06.2024 - Romania este țara in care taxele reprezinta cea mai mica proporție din economie, comparativ cu celelalte state din Uniunea Europeana, inclusiv cele din centrul și estul Europei, se arata intr-un infografic publicat de Monitorul Social, proiect al Fundației Friedrich Ebert Romania. In Romania,  taxele…

ANALIZA ECONOMICA Cotația euro a crescut ușor

09:30, 31.05.2024 - Incepand de miercuri seara, 30 mai, pe piețele internaționale s-a manifestat o creștere a aversiunii fața risc, ceea ce a provocat deprecierea... The post ANALIZA ECONOMICA Cotația euro a crescut ușor first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Ședința de apreciere in linie a leului

08:10, 17.05.2024 - Leul a reușit joi, 16 mai, sa se aprecieze in fața principalelor valute, profitand de nivelul redus al aversiunii fața de risc. The post ANALIZA ECONOMICA Ședința de apreciere in linie a leului first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Piața locala a ramas in vacanța

07:55, 15.05.2024 - La o zi dupa ce BNR a menținut dobanda de referința la 7%/an, valoare stabilita in ianuarie 2023, una dintre cele mai ridicate din Uniunea Europeana, piața monetar-valutara parea a se afla inca in vacanța de la inceputul lunii. The post ANALIZA ECONOMICA Piața locala a ramas in vacanța first appeared…

ANALIZA ECONOMICA Euro a coborat la minimul ultimei luni

15:15, 10.05.2024 - Reducerea ieșirilor de capital speculativ de pe piețele de la marginea zonei euro, a permis monedelor de la marginea zonei euro sa recupereze pierderile suferite miercuri. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a coborat la minimul ultimei luni first appeared on Informatia Zilei .

Analiza UBB. Cum s-a dezvoltat Romania dupa aderarea la UE? Creștere economica susținuta, insa cu un grad de indatorare in creștere și deficit bugetar periculos.

12:46, 09.05.2024 - De la aderarea la Uniunea Europeana, Romania a avut o creștere economica rapida in regiune, dar care nu este lipsita de riscuri din cauza deficitului bugetar și al gradului mare de indatorare a țarii.

Urmatoarea criza financiara va fi provocata de criza modelului social și politic european – Analiza

18:30, 05.05.2024 - La 15 ani dupa criza financiara globala și criza datoriilor suverane din Zona Euro, o alta criza este iminenta in Europa: dispariția modelului social și politic european, cu consecințe profunde pentru stabilitatea fiscala și financiara. Aceasta este concluzia unei analize publicate recent de Wolfgang…

ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile

08:45, 26.04.2024 - Monedele de la marginea zonei euro au avut o evoluție stabila joi, 25 aprilie, inainte de publicarea unor date economice fundamentale din Statele Unite. The post ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?