Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Șișcanu: ”Sunt foarte supărată pe ei...”. Ce i s-a întâmplat vedetei de data aceasta / FOTO 

Publicat:

Problemele parca o urmaresc la tot pasul pe Cristina Șișcanu. Vedeta nu ezita sa le povesteasca fanilor sai și evenimentele mai puțin placute care au loc in viața ei, fiind cat se poate de sincera, așa ca a marturisit ca in ultimele zile este foarte suparata, insa stați sa vedeți care e motivul!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catrinel Sandu nu mai pastreaza legatura cu tatal fiicelor sale, dupa divorț. Ce s-a intamplat intre ei: „Nimic nu e ușor in viața”

14:31, 05.07.2024 - Catrinel Sandu a facut mai multe marturisiri importante despre viața sa. Vedeta și fostul soț, Gabriel Trifu au divorțat la sfarșitul anului 2017, iar aceasta și-a refacut viața. Cei doi nu mai pastreaza legatura in urma desparțirii. Fiicele cuplului locuiesc alaturi de mama in Statele Unite ale Americii.

Doliu imens la Hollywood. A murit actorul din „Pirații din Caraibe”, ce s-a intamplat cu Tamayo Perry

12:05, 24.06.2024 - Actorul Tamayo Perry, in varsta de 49 de ani, unul dintre actorii celui de-al patrulea film „Pirații din Caraibe”, a murit, duminica, 23 iunie 2024, dupa ce a fost atacat de un rechin, in timp ce facea surfing in largul insulei Oahu din Hawaii. Vedeta nu a avut nicio șansa de supraviețuire. A murit…

Catalin Maruța s-a filmat pe patul de spital. Ce s-a intamplat, și Andra ii este alaturi: “Aveți grija, oameni buni”

10:35, 14.05.2024 - In cursul nopții de luni spre marți, Catalin Maruța s-a filmat pe patul de spital. Vedeta TV a explicat, de altfel, ce s-a intamplat, avand și un mesaj catre fani: “Aveți grija, oameni buni”. De ce Catalin Maruța s-a filmat pe patul de spital? Fiecare dintre noi avem prin casa cel puțin un animal de…

Star Matinal. Oana Lis, despre cum gestioneaza problemele care apar in viața ei. Vedeta spune ca a invațat sa se accepte așa cum e: "Sunt uneori..." / VIDEO

10:00, 26.04.2024 - Oana Lis este o persoana asumata și spune ca a ajuns la maturitatea de a se accepta așa cum e. Deși a trecut prin multe momente dificile in ultima perioada, nu se da batuta și lupta pentru fericirea ei și a lui Viorel Lis.

Oana Roman implinește 48 de ani! Este prima aniversare a vedetei in lipsa mamei sale: ”Aștept un an...”

11:35, 13.04.2024 - Zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc! Oana Roman implinește, astazi, 48 de ani! Vedeta este inconjurata de cele mai dragi persoane din viața ei. Chiar daca este prima aniversare in lipsa mamei sale, Mioara Roman, ii simte prezența spirituala din Cer. Iata cum sarbatorește Oana Roman astazi.

Catinca Roman, adevarul despre averea cu care a ramas dupa moartea mamei sale, Mioara Roman: „Am fost foarte rau cu banii”

13:45, 12.04.2024 - Catinca, fiica regretatei Mioara Roman, a vorbit recent despre averea cu care a ramas dupa ce ambii parinți s-au stins din viața. Sora Oanei Roman recunoaște ca a avut perioada in care a dus-o foarte greu din punct de vedere financiar.Catinca Roman, cunoscuta pentru imaginea sa de eleganța și rafinament,…


Ce parere ai despre aceasta stire?